Erzurum Haber Girişi : 13 Kasım 2023 15:42

Atatürk'e hakaret eden Erzurumlu fenomen serbest bırakıldı

Atatürk'e hakaret eden Erzurumlu fenomen serbest bırakıldı
Sosyal medyada açtığı canlı yayında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden Erzurumlu fenomen Mustafa Atmaca, iki günlük tutukluluğunun ardından serbest bırakıldı. Atmaca'nın verem hastalığı gerekçesiyle serbest bırakıldığı öğrenildi.

Sosyal medya üzerinde 650 bin takipçisi bulunan Üçler Döner’in sahibi "Erzurumlu Hacı Dönerci" lakaplı Hacı Mustafa Atmaca, 10 Kasım günü Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Mustafa Atatürk ve silah arkadaşlarına hakaret etti.  

 

Videonun yayılmasının ardından geçtiğimiz cumartesi günü Atatürk’e hakaret suçundan tutuklanan Atmaca, bugün tahliye edildi.  İki gün cezaevinde kaldıktan sonra serbest bırakılan Atmaca, tutuksuz yargılanacak . Atmaca’nın verem hastalığı gerekçesiyle serbest bırakıldığı öğrenildi.

 

Erzurumlu fenomen açtığı canlı yayında, “Bura da Yemen de Kudüs de bizim toprağımız. Siz İsrail'e gideceksiniz. Osmanlı kaybetmedi, laik denen köpekler kaybetti o toprakları. Laikliği getiren köpekler, onlar kaybetti" ifadelerini kullanmıştı. Kaynak: Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Aliş 14 Kasım 2023 13:30

    eğer bu adam veremse. daha dün lokantada çalışıyordu üçlerin bence derhal kapatılması lazım halk sağlığının içine ettiler. yazık nerede kamu kurumları üçlerin kapatılması lazım valiiiiiiii bey

  • CAN YUCELEN 14 Kasım 2023 09:15

    EĞER DOGRU İSE.NİYE DAHLİ YAĞ SOVU YAPİYOR.TOPLUM SAĞLIĞI TEHTİT EDİLİYOR.YAZİK.BİR BAHENE İSE YİNE YAZİK.

  • Fikri Takip 13 Kasım 2023 21:01

    "Tüberküloz bulaşıcı bir enfeksiyon hastalığıdır. Söz konusu mikrobun bir kişiden başka bir kişiye aktarılması zor değildir. Zira aktif olarak akciğer ya da gırtlağında tüberküloz bulunan hasta bireyler nefes vererek, öksürerek ya da hapşırarak aynı ortamda bulundukları kişileri enfekte edebilirler. Dolayısıyla hastalığın bir kişiden başka bir kişiye yayılması için direkt olarak bir temasa gerek yoktur ve temel olarak solunum yoluyla bulaş sağlanmaktadır."Bu adam lokanta işletiyor sözün bittiği ..

  • ahmet tekin 13 Kasım 2023 18:01

    ne bekliyordunuz adalaet hak hukuk ayaklar altında. verem diye serbest bırakıldıysa hastaneye gitmeli dükkana değil. yine işine başayacaktır.İnşallah dükkanın önünden geçen veya yemek yiyenler tutuklanmaz.

  • Poyraz sahin 13 Kasım 2023 16:40

    Derhal o lokantAda çalışan personel ve yemek yiyen kişiler verem taramasindan geçirilmeli sağlık müdürlüğü olaya müdahale etmeli

  • Asiye 13 Kasım 2023 16:27

    Yazıklar olsun verem bulaşıcı bir hastalık desene herkese bulaştı karantinaya alsalardı yarın iş yerinde mikropları yaymaya devam eder

  • Haci tik tok senin rengini ortaya cikardi 13 Kasım 2023 16:17

    Verem tedavisi goruyorsa gida işi ile niye ilgileniyor.Hak dan bahsediyor milletin sagligi ile de oynamak vebal degilmi