Eğitim Haber Girişi : 18 Şubat 2016 16:31

Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü'nden törörü telin bildirisi

Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü'nden törörü telin bildirisi
Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Ankara'da yaşanan terör saldırısı üzerine bir kınama bildirisi yayınladı.
Erzurumajans-Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Ankara'da yaşanan terör saldırısı üzerine bir kınama bildirisi yayınladı. 

Prof. Dr. Koçak mesajında şu ifadelere yer verdi; "Dün Ankara'da meydana gelen menfur terör olayını şiddetle lanetliyor, hayatını kaybeden Türk Silahlı Kuvvetleri personeline ve sivil vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Devletimizin bekası ve ülkemizin birliğini hedef alan bu tür alçakça saldırılar, kuşkusuz millet olarak dayanışma içinde oluşumuzu daha da güçlendirmekte, bir ve bütün olma yolundaki irade ve azmimizi daha da artırmaktadır.

Sırtını Hak'ka dayayan ve şehit kanlarıyla bu toprakları vatan haline getiren milletimizin her türlü kirli plan ve kurgular karşısında kutlu direnişine devam edeceğinden kimsenin kuşkusu olmasın. Bununla birlikte Aziz Türk milletinin ve onun bağrından çıkan Türk ordusu ile tüm güvenlik güçlerimizin vatan topraklarımıza yönelen bu kanlı saldırıları geri püskürtmeye, şer odaklarını bulmaya ve onları yok etmeye muktedir olduğunu da bilmekteyiz.

Dün nasıl yıkıntılar arasından şanlı bir diriliş gerçekleştirdiysek, bugün de aynı kararlılıkla aydınlık ve refah dolu yarınları inşaa etmeye devam edeceğiz.

Atatürk Üniversitesi olarak bu inanç ve düşünceler etrafında güçlü bir şekilde kenetlenmiş olduğumuzu kamuoyuyla paylaşır, bir kez daha aziz milletimize başsağlığı dileriz."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.