Kültür-Sanat Haber Girişi : 11 Kasım 2011 18:04

Atatürk`ü sevdiği şarkı ve türkülerle andılar

Atatürk`ü sevdiği şarkı ve türkülerle andılar
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Palandöken Gençlik Merkezi, Atatürk’ün sevdiği şarkı ve türküleri seslendirdi.
Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Palandöken Gençlik Merkezi, Atatürk’ün sevdiği şarkı ve türküleri seslendirdi.
Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Kurtuluş Savaşı’nın Başkumandanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 73. Yıl dönümünde Palandöken Gençlik Merkezi’nde bir anma etkinliği programı düzenlendi.

Etkinlik kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Palandöken Gençlik Merkezi çok amaçlı salonda Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Korosu Atatürk’ün sevdiği şarkı ve türküleri seslendirerek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü andı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Şube Müdürü Memduh Ceyhan, Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz ve çok sayıda davetli ile seyircinin izlediği programda Ata’nın sevdiği şarkı ve türküler salondakileri duygulandırdı. Türk Halk Müziği Eğitmeni Engin Şahin ve Türk Sanat Müziği Eğitmeni Selami Elemen yönetimindeki korolar Atatürk’ün sevdiği şarkı ve türküleri seslendirirken, solistlerde sahne aldı.

G
ençlik Hizmetleri ve Spor İl Şube Müdürü Memduh Ceyhan, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 73. Yıl dönümünde O’nu, silah arkadaşlarını ve tüm Aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz. Kahraman gazilerimizi saygıyla anıyoruz. 10 Kasım Atatürk’ü anlamak ve tüm dünyaya anlatmaktır. Atatürk, kurtuluş savaşında verdiği emsalsiz mücadele ve kurduğu Cumhuriyetle, dünyada eşine ender rastlanan liderlerden biri olmuştur. Bizim de amacımız Türk Milleti olarak Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyete ve onun eserlerine sahip çıkmaktır” diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.