Spor Haber Girişi : 14 Kasım 2011 16:29

Ata`yı anma koşusuna Erzurum damgası

Ata`yı anma koşusuna Erzurum damgası
10 Kasım Ata’yı Anma Kros Yarışları’nda Erzurumlu atletler takım halinde başarılı olarak alkış aldı.
Erzurum Ajans-10 Kasım Ata’yı Anma Kros Yarışları’nda Erzurumlu atletler takım halinde başarılı olarak alkış aldı.

10 Kasım Atayı Anma Kros Yarışları Ankara’da yapıldı. 10 Kasım 2011 tarihinde gerçekleştirilen yarışlarda Erzurumlu atletler başarılı yarışlara imza attı. Küçük erkeklerde takım halinde birinci olan Erzurum, yıldız erkeklerde de şampiyonluğu kimseye kaptırmadı. Yıldız kızlarda, küçük kızlarda ve lise genç erkeklerde de beşinci olan Erzurum, ferdi anlamda iki ikincilik birde üçüncülük kazandı. Küçük erkeklerde Abdullah Canpolat ikinci olarak gümüş madalya alırken, yıldız erkeklerde de Savaş Oğuz üçüncü oldu. Üniversiteler kategorisinde ise Esra Güllü ikinci olmayı başardı.

Atletizm İl Temsilcisi Zeyit Palabıyık, yaptığı açıklamada 10 Kasım Atatürk’ü Anma Kros Yarışlarında iyi bir yarış çıkardıklarını belirterek, bu anlamlı yarışta takım halinde iki kategoride birinci olmalarını başarılı bir derece olarak değerlendirerek, antrenörleri ve sporcuları kutladı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.