Ekonomi Haber Girişi : 07 Aralık 2011 14:35

Atkı ve bere satışlarında artış

Atkı ve bere satışlarında artış
Erzurum’da etkili olan Sibirya soğukları hayatı olumsuz yönde etkilerken, yaşanan soğuk hava bere ve atkı satıcılarının yüzünü güldürdü.
Erzurum Ajans-Erzurum’da etkili olan Sibirya soğukları hayatı olumsuz yönde etkilerken, yaşanan soğuk hava bere ve atkı satıcılarının yüzünü güldürdü.

E
rzurum’da hava sıcaklığı eksi 25 dereceyi gösterirken vatandaşlar soğuktan korunmanın yolunu atkı ve berelerde buldu. Soğuk havaya hazırlıksız yakalanan vatandaşlar soluğu cadde üzerinde bulunan seyyar satıcıların yanında aldı. Fiyatları 5 TL’den başlayan atkı ve bereler yok satarken satıcıların yüzünü güldüren soğuk havaların devam edeceği bildirildi. Seyyar satıcılar soğuk havanın kendilerine yaradığını söyleyerek satışlardan oldukça memnun kaldıklarını ifade ettiler. Özellikle dışarıya hazırlıksız çıkan vatandaşların soğuk havayı görünce tezgahlara yöneldiğini söyleyen satıcılar “Bu durum bizim satışlarımızı da etkiliyor bizde soğuk havada bekliyor olsak ta hem vatandaşın ihtiyacını karşılamak için hem de ekmek paramızı kazanmak için açtığımız tezgahın başındayız” diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.