Spor Haber Girişi : 04 Haziran 2012 19:15

Atletler süper lige Erzurum'da hazırlanıyor

Atletler süper lige Erzurum'da hazırlanıyor
Ankara’da yapılacak olan Süper Lig 2. Kademe Atletizm Müsabakaları için atletler Erzurum’da hazırlanarak Ankara’ya gitti.
Erzurum Ajans-Ankara’da yapılacak olan Süper Lig 2. Kademe Atletizm Müsabakaları için atletler Erzurum’da hazırlanarak Ankara’ya gitti.
Erzurum Atletlerin kamp merkezi olmaya devam ediyor. Erzurum’da kamp yapan Kemal Koyuncu, Tubü Karakaya, Murat Kaytan ve Tarık Langat Akdağ gibi tanınmış milli atletler Erzurum’da kamp yaparak Ankara’da yapılacak olan Süper Lig 2. Ayak Atletizm Yarışlarına katılacak.
Olimpiyat barajını geçen Tuba Karakaya, Avrupa Kros Şampiyonu Kemal Koyuncu, 3 bin metre engelli koşucu Murat Kaytan ile Tarık Langat Akdağ, Erzurum’da Süper Lig 2. Kademe yarışlarına çok iyi hazırlandıklarını ve Erzurum kampının semeresini Ankara’da göreceklerini söyledi.
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’da Erzurum’da kamp yapan milli atletlere başarı dileğinde bulundu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.