Erzurum Haber Girişi : 01 Temmuz 2017 16:32

AÜ kampüsünde köpek saldırısı..

AÜ kampüsünde köpek saldırısı..
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi önünde başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan Şahvezir Çakabey(26) hastanelik oldu.
Erzurumajans-Atatürk Üniversitesi kampüsü içerisinde bulunan başıboş köpekler tehlike saçıyor.

Dün sabah saatlerinde Ziraat Fakültesi önünde dolaşan bir grup köpeğin saldırısına uğrayan Şahvezir Çakabey (26) hastanelik oldu. Diplomasını almak için fakülteye giden Çakabey, fakülte binasından ayrılırken bir anda köpek saldırısına uğradı. Ziraat Fakültesi'nde bulunan Güvenlik Görevlileri tarafından hastaneye kaldırılan Şahvezir Çakabey, gerekli tedavinin ardından taburcu edildi.

Fakülte kapısında yaşadığı köpek saldırısının etkisinden uzun süre kurtulamayan Çakabey, ''Benim yaşadığım bu saldırı ilk değil. Fakültemizin çevresinde bulunan başı boş köpekler büyük tehlike oluşturuyor. Köpekler, okulun içinde grup şeklinde cirit atıyor. Gerekli tedbirlerin alınması için illada birilerinin zarar görmesi mi gerek. Yaşadığım bu saldırının ardından, ilgili bir çok kurumu aradım. 'Köpekleri topladık, gerekli tedbirleri aldık' gibi açıklama yaptılar. Bana saldıran köpek kuduz bile olabilir. Halen daha korkularım var. Durum netleşene kadar endişem devam edecek,bu olay bugün benim başıma geldi, yarın başkasının başına gelebilir, yetkililerin bu konuda gerekli tedbirleri acilen  almasını talep ediyorum ''diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.