Erzurum Haber Girişi : 13 Nisan 2012 23:30

AÜ ve Finansbank protokol imzaladı

AÜ ve Finansbank protokol imzaladı
Atatürk Üniversitesi ve Finansbank arasında, Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Çağrı Merkezi Hizmetleri Önlisans Programı’nın eğitim süreçlerine katkı sağlamak amaçlı işbirliği protokolü imzalandı.
Erzurum Ajans-Atatürk Üniversitesi ve Finansbank arasında, Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Çağrı Merkezi Hizmetleri Önlisans Programı’nın eğitim süreçlerine katkı sağlamak amaçlı işbirliği protokolü imzalandı. Finansbank, Açıköğretim Fakültesi’ne bazı ders kitaplarının hazırlanması konusunda destek vermenin yanı sıra öğrencilerin edindikleri teorik bilgileri uzman eğitmenler eşliğinde uygulama fırsatı bulabilecekleri bir derslik tahsis etti.
Bu yıl 55. Kuruluş yıldönümünü kutlayan Atatürk Üniversitesi, Erzurum ve ülkemiz geneline nitelikli eğitim hizmeti sunmak amacıyla gerçekleştirdiği projelere bir yenisini daha ekledi. Açıköğretim anlayışına yeni soluk getiren faaliyetlerle ön plana çıkan Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, mevcut ve yeni programlarla eğitim olanaklarını geliştirmeyi planlamaktadır. Bu çerçevede, Finansbank ile gerçekleştirilen protokol, çok sayıda işbirliği konusunu içermektedir. Protokol kapsamında Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Çağrı Merkezi Hizmetleri Önlisans Programı müfredatında yer alan bazı ders kitaplarının hazırlanmasında Finansbank destek verecektir. Öğrencilerinin edindikleri teorik bilgileri, uzman eğitmenler eşliğinde uygulama fırsatı bulabilecekleri bir derslik, Finansbank Çağrı Merkezi Erzurum Lokasyonu’nda Açıköğretim Fakültesi’ne tahsis edilmiştir. Finansbank, bünyesindeki Çağrı Merkezlerinde açılan uygun pozisyonlara personel alımında Programdan mezun olanlara öncelik verecektir.
Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, bu işbirliği çerçevesinde Atatürk Üniversitesi ve Finansbank’ın ortak araştırma ve eğitim projeleri, sempozyum, panel gibi akademik etkinlikler gerçekleştirecek olmalarından memnuniyet duyduklarını dile getirdi ve protokolün hazırlanmasında emeği geçen Atatürk Üniversitesi ve Finansbank çalışanlarına teşekkürlerini sundu.
Finansbank Çağrı Merkezi’nde Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’ne tahsis edilen dersliğin açılışını yapan Dekan Prof. Dr. Üstün Özen “Bu gibi işbirlikleri gerek eğitime gerekse hizmet sektörüne önemli kazançlar sağlamaktadır. Bu derslikte eğitim alacak öğrencilerimiz mezun olduklarında çağrı merkezlerinde müşteri temsilcisi ve diğer pozisyonlarda çalışabilecek donanım ve pratik yeterliliğe sahip olacaklardır” dedi ve Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından düzenlenen “Yıllara Meydan Okuyan Çınar Ağaçlarımız” başlıklı I. Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda sponsorluk desteğinde bulunmalarından duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Atatürk Üniversitesi ve Finansbankarasında, Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Çağrı Merkezi Hizmetleri Önlisans Programı kapsamında işbirliği protokolü imzalandı. İşbirliği protokol töreni, İçişleri Bakanı Sayın İdris Naim Şahin, Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sebahattin Tüzemen, Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ömer Aras, Finansbank Genel Müdürü Temel Güzeloğlu ve Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Üstün Özen’in katılımıyla 13 Nisan 2012 Cuma günü Finansbank Çağrı Merkezi Erzurum Lokasyonu’nda gerçekleştirildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.