Erzurum Haber Girişi : 10 Mayıs 2013 18:05

AÜ'de arkeoloji ve sanat tarihi günleri

AÜ'de arkeoloji ve sanat tarihi günleri
Atatürk Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi Kültürel Etkinlikleri kapsamında düzenlenen "12. Arkeoloji ve Sanat Tarihi Günleri" programı bugün başladı.
Erzurumajans-Atatürk Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi Kültürel Etkinlikleri kapsamında düzenlenen "12. Arkeoloji ve Sanat Tarihi Günleri" programı bugün başladı.

Program, Atatürk Üniversitesi Kültür ve Gösteri Merkezi ile Kültür Merkezi Mavi Salonda gerçekleşecek.

Çeşitli Üniversitelerden öğretim üyelerinin hazırladıkları sunumlarla ve panellerle devam edecek olan program 2 gün sürecek. Anadolu'da yaşamış olan medeniyetlere ait tarihi eserlerin ve tarihi mekânların anlatılacağı programa, Atatürk Üniversitesi'nden Güzel Sanatlar Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haldun Özkan, Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Karaosmanoğlu, Sanat Tarihi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Yurttaş, Arkeoloji Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Cevat Başaran, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam, Akdeniz Üniversitesi'nden Prof. Dr. Fahri Işık ve Prof. Dr. Havva İşkan Işık, Muğla Üniversitesi'nden Prof. Dr. Adnan Diler gibi isimler katılacak. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.