Siyaset Düzenleme Tarihi : 09 Mart 2023 17:30 Haber Girişi : 09 Mart 2023 16:52

Avukat Yakup Çağrı Arısoy, SKM Bölge Koordinatörlüğüne getirildi

Avukat Yakup Çağrı Arısoy, SKM Bölge Koordinatörlüğüne getirildi
İYİ Parti Genel Merkezi, Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Bölge Koordinatörlüğü görevini Avukat Yakup Çağrı Arısoy'a verdi. Arısoy, Erzurum, Erzincan, Kars ve Ardahan'da SKM Koordinasyonunu sağlayacak.

Kurulduğu günden bu yana İYİ Parti’de çeşitli görevlerde bulunan Avukat Yakup Çağrı Arısoy, parti genel merkezi tarafından SKM Bölge Koordinatörlüğüne getirildi.

 

Seçim İşleri Başkanı Şenol Sunat tarafından görevlendirilen Arısoy, Erzurum, Erzincan, Ardahan ve Kars’ta İYİ Parti teşkilatlarını ziyaret ederek çalışmalarına başladı.

 

 

İlk olarak İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Güneyin’i ziyaret eden Arısoy, daha sonra Millet ittifakı ortağı CHP’nin İl Başkanı Suat Dülger ile bir araya geldi. 14 Mayıs’ta yapılması planlanan seçimde sandık görevlilerinin belirlenmesi, eğitimi ve seçim günü organizasyonunu sağlayacak olan Avukat Arısoy şöyle dedi.

 

 

“İYİ Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Seçim İşleri Başkanımız Şenol Sunat hanımefendinin talimatıyla YSK Temsilcisi Avukat Mustafa Tolga Öztürk'ün Başkanlığında yürütülen çalışmaları biz de Erzurum, Erzincan, Kars ve Ardahan’da organize edeceğiz. Burada ana hedefimiz parti gözetmeksizin milletin tercihin sandıktan doğru bir şekilde çıkması için süreci takip etmek ve seçim sonuçları kesinleşinceye kadar Anayasa ve kanunlara uygun davranılmasını sağlamak olacak” dedi. HABER MERKEZİ

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • özdemir 09 Mart 2023 17:24

    Bilmem farkında mı ama işi çok zor :))