Siyaset Haber Girişi : 14 Haziran 2014 20:22

Avukat Zinnur Kara İl başkanlığına talip

Avukat Zinnur Kara İl başkanlığına talip
Erzurum AK Parti İl Başkanlığına eski İl Başkan Yardımcısı Avukat Mustafa Zinnur Kara'da göreve talip olduğunun mesajını verdi.
Erzurumajans-Erzurum AK Parti İl Başkanlığına eski İl Başkan Yardımcısı Avukat Mustafa Zinnur Kara'da göreve talip olduğunun mesajını verdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç'ın iki yıla aşkın süredir Başkan Yardımcılığı görevini yapan Ankara Hukuk Fakültesi mezunu, Erzurum Barosu'nun 20 yıllık Avukatı Mustafa Zinnur Kara'nın ismi Ak Parti İl Başkanlığı için geçiyor.

Aday olduğunu doğrulayan Avukat Kara, verilecek görevi laiki ile yerine getireceğini ifade ederek, "Başta Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın millet adına hizmet yolu kervanında çalışma tarzından feyiz alarak, hizmet adına yola çıktım. Bu hizmet yarışında bizlere düşen görev, devralacağımız bayrağı daha ileriye taşımaktır. Adaylık onurunu yaşarken, hizmetlerimizin ardı arkası kesilmeden görev verildiği takdirde Erzurum'a hizmet vermek istiyorum. Nasibimizde hayırlı bir hizmet yapmak varsa, ben de göreve hazırım." diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.