Erzurum Haber Girişi : 02 Ekim 2018 18:30

Avukatlık belgesini babasının elinden aldı

Avukatlık belgesini babasının elinden aldı
Erzurum Barosu’nda Avukatlık belgesi alanlar arasında yer alan Oğuzhan Emir’in belgesini, babası Avukat Selim Mesut Atılgan verdi.
Erzurumajans-Erzurum Barosu’nda Avukatlık belgesi alanlar arasında yer alan Oğuzhan Emir’in belgesini, babası Avukat Selim Mesut Atılgan verdi.

Erzurum Barosu Avukatlarından Selim Mesut Atılgan, Erzurum Barosu’nda yeni avukatlar ile ilgili törende avukatlığa adım atan oğlu Oğuzhan Emir Atılgan'ın (24) belge alım törenine katıldı. Erzurum Barosu'nda düzenlenen törene Baro Başkanı Talat Göğebakan, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda avukat yakını katıldı. Stajyerlik dönemini bitiren ve avukatlık belgesini alan avukatların duydukları bu heyecanı ailelerinin katılımı bastırmış oldu.

Erzurumlu Oğuzhan Emir Atılgan'da bu mutluluğu yaşayan genç avukatlardan birisiydi. O’nun bu mutlu gününde ailesi de yanında yer aldı ve diplomasını 29 yıllık avukatlık tecrübesi olan babası Selim Mesut Atılgan'ın elinden almanın ayrıcalığını yaşadı.

Oğluyla gurur duyduğunu söyleyen evli ve 2 çocuk babası Selim Mesut Atılgan, "Konya Karatay Üniversitesi Hukuk Fakültesini 4 yılda tamamlayıp stajını da başarı ile bitiren oğluma belgesini vermek bana nasip oldu. Hayatımın en güzel günlerinden birini yaşadım. Bundan böyle oğlum Oğuzhan ile birlikte çalışacağız" diye konuştu .

Tören sonunda Baro Başkanı Talat Göğebakan, genç meslektaşlarına başarılar diledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.