Bölge Haber Girişi : 30 Nisan 2011 00:50

Aydın ÖTV ve KDV'yi kaldıracağız!..

Aydın ÖTV ve KDV'yi kaldıracağız!..
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, toplumun tüm kesimlerinin sorunlarını çözecek köklü politikaları bulunduğunu günü kurtarma derdinde olmadıklarını belirtti.

Erzurum Ajans-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, toplumun tüm kesimlerinin sorunlarını çözecek köklü politikaları bulunduğunu günü kurtarma derdinde olmadıklarını belirtti.

12 Haziran’daki genel seçimler öncesi çalışmalarını yoğunlaştıran Erzurum MHP ikinci sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, MHP’nin seçimlere dönüm sosyal politikalarının işçisinden memuruna, esnafından köylüsüne tüm toplumu kucaklayacağını söyledi.

MHP’nin sürekliliği olan bir parti olduğunu, Erzurum il teşkilatının da bu sürekliliğe en üst noktada sürdürdüğünü kaydeden Prof. Dr. Aydın, “Mermeri delen suyun şiddeti değil, sürekliliğidir. 2007’deki il genel meclis oyunu 2009’daki yerel seçimlerde 76 bine çıkardık. Kadirşinas Erzurum halkının desteği ve teveccühüyle 12 Haziran’daki seçimlerde oyumuzu daha da artıracağımıza inanıyorum. Çünkü parti olarak bunun için var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.

Seçim dönemi politikalarında köylüye yardım kalemlerinin bulunduğunu ifade eden Prof. Dr. Aydın, “Tüm tarım girdilerindeki ÖTV ve KDV’yi kaldıracağız. Ürettiği ürünü alıp vatandaşa makul fiyatlarla vereceğiz. Toprağının gerçek sahibi olduğunu hatırlatacağız.

Et konusunda sıkıntı var. Vatandaş ne yediğini bilmiyor. Fiyatı da yüksek olduğu için doğru dürüst et tüketemiyor. Örneğin besicideki et fiyatı 20 liraysa bunu vatandaşa 15 liraya satacak aradaki farkı, sosyal devlet ilkesi gereği sübvanse edeceğiz. Böylece halkımız hak ettiği yaşam standardına ulaşabilecek” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.