Spor Haber Girişi : 02 Şubat 2023 12:46

Ayıp etti, yakışmadı Osman!

Ayıp etti, yakışmadı Osman!
Samsunspor karşılaşması sırasında gol sevincisini abartan Osman Çelik, kameraya karşı üçün biri harekete yaptı. Erzurumspor'da da forma giyen Osman'ın hareketi tepkilere neden oldu.

Erhan Çelenk, Erzurumspor’da şampiyonluklar yaşadı ve gönüllerde taht kurdu. Osman Çelik, Mavi-beyazlılarda şampiyonluk gördü. Ama Samsunspor formasıyla Mavi-beyazlılara karşı tutumu tepkilere neden oldu. Gol sevincini abartan futbolcu için taraftarlar ateş püskürdü. 

 

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor’da taraftarlar, Samsunspor kaptanı Osman Çelik’in attığı golden sonra sevincini abartması ve eski takımına karşı tutumu taraftarların tepkisine neden oldu. Osman Çelik’i Erhan Çelenk ile karşılaştıran taraftarlar, “Erhan da profesyonel sen de Osman” dedi.

 

Erzurumspor ile derdin ne?

 

Geçtiğimiz sezon Samsun’da 0-0 biten maçta, Kazım Karabekir Stadı’nda oynanan rövanşta da Erzurumspor’a karşı tutumu tepki gören Osman Çelik, Pazartesi günü Samsunspor’un 2-1 galibiyetiyle sona eren 90 dakikada Kırmızı-beyazlıların 2. Golünü atan Osman Çelik, eski takımına karşı attığı golden sonra gol sevincini abarttı. Samsun’un kaptanına Dadaşlar, sert tepki gösterdi.

 

Erhan Çelenk’ten örnek al

 

Erhan Çelenk’in de Erzurumspor’dan ayrıldıktan sonra Akhisar’da ve Manisa’da Mavi-beyazlılara rakip olduğunu belirten taraftarlar, “Osman Çelik gitsin Erhan Çelenk’ten profesyonelliği öğrensin” dedi. Haber: Nurullah Pala

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ömer 05 Şubat 2023 19:46

    Bu Osman?ın Erzurumspor?la ne alıp veremediği var ayıptır yaptığı . Bu ne hırs bu ne hiddet . Daha ağır yazabilirdim ama değmez . Erhan çelenk efendi adam gibi adamdı herkes bir olmuyor neyse fazla da ciddiye almayalım .

  • Halis demir 05 Şubat 2023 10:16

    O ne terbiyesiz hareket pfdk ceza vermeli

  • Cafer karasu 02 Şubat 2023 17:21

    Asil azmaz, bal kokmaz; kokarsa yağ kokar, onunda aslı ayrandır .