Kültür-Sanat Haber Girişi : 16 Mayıs 2013 15:56

Azerbaycan diyarından selam getirdi

Azerbaycan diyarından selam getirdi
Geleneksel Gençlik Tiyatro Festivali için Erzurum'a gelen Azerbaycan Bakü Uşak Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni İntigam Soltan, GHSİM İl Müdürü Vekili Şinasi Polat'a şilt sundu.
Erzurumajans-Geleneksel Gençlik Tiyatro Festivali için Erzurum'a gelen Azerbaycan Bakü Uşak Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni İntigam Soltan, GHSİM İl Müdürü Vekili Şinasi Polat'a şilt sundu.

Erzurum Valiliği öncülüğünde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği 5. Uluslararası Geneleksel Gençlik Tiyatro Festivali için Erzurum'a gelen ve Devlet Tiyatroları Salonu'nda oyununu sahneleyen Bakü Uşak Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni İntigam Soltan, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti. GHSİM İl Müdürü Vekili Şinasi Polat'ı ziyaret eden Soltan, kendisine bir şilt takdim etti. Ziyarette Erzurum Gençlik Merkezleri Tiyatro Eğitmeni Sinan Kaya da hazır bulundu. Dost ve Kardeş ülke Azerbaycan Bakü Uşak Tiyatrosu'nu Erzurum'da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Şinasi Polat, tiyatro festivalinin güzel geçmesinin de sevinicini yaşadıklarını söyledi. Dost ve Kardeş ülke Azerbaycan'dan selam getirdiğine işaret eden İntigam Soltan ise, "Erzurum'da büyük bir ilgi gördük. Erzurum'da iyi ağırlanmaktan mutluluk duyduk" diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.