Kültür-Sanat Haber Girişi : 05 Haziran 2013 20:30

''Aziz Erzurum'a Aziziye'den sesleniş''

''Aziz Erzurum'a Aziziye'den sesleniş''
Aziziye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Aziz Erzurum'a Aziziye'den Sesleniş" programı büyük ilgi gördü.
Erzurumajans-Aziziye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Aziz Erzurum'a Aziziye'den Sesleniş" programı büyük ilgi gördü.

AVM Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa Aziziye Kaymakamı Turgay Ünsal, Belediye Başkanı Fatih Cengiz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Özarslan, Milli Eğitim şube müdürleri, İlçe milli eğitim müdürleri ile ilçedeki kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Özarslan bir konuşma yaptı. Erkek bar ekibinin gösterisini, Aşık Mevlüt Mertoğlu'nun halk müziği konseri izledi. Fatih İnce'nin 'Alemlere Rahmet Olan' isimli ilahi dinletisi ile Taha Kotan ve ekibinin Erzurum Türküleri konseri katılımcıları mest etti. Oktay Parlar ile Bilal Tavlak'ın tiyatro gösterisi ile kahkahaya boğulan katılımcılar, Eğitimci Şair Nurullah Özkılıç'ın "Dadaşın gönlünden selam sizlere" adlı dinletisiyle şiire doydular. İbrahim Hakkı Hazretlerinin hanımına mektubunun okunduğu program, Aziziye YİBO öğrencisi Buse Taman'ın şiir dinletisi ile devam etti. Hüsamettin Ceylan konserinin ardından Aziziye ilçesine sunulan hizmetler ve programa destek olan kurumlar ile işadamlarına plaket sunuldu.

Aziziye Kaymakamı Turgay Ünsal'a ilçeye yaptığı hizmetler için, Başkan Fatih Cengiz'e de ilçeye sunduğu hizmetler ile okuma kampanyasına verdiği destekten dolayı teşekkür plaketi verildi. Program sponsor kurum ve kuruluşlar ile katılan sanatçı ve şairlere plaket takdimi ile sona erdi.

Eğitimci Şair Onur Yücesoy'un sunumuyla gerçekleşen gece, katılımcılardan tam not aldı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.