Erzurum Haber Girişi : 11 Aralık 2012 15:15

Aziziye katlı otopark hizmete girdi

Aziziye katlı otopark hizmete girdi
Büyükşehir Belediyesi tarafından Merkezi Yönetim Caddesi’nde yaptırılan Aziziye Katlı Otopark hizmete girdi.
Erzurumajans-Büyükşehir Belediyesi tarafından Merkezi Yönetim Caddesi’nde yaptırılan Aziziye Katlı Otopark hizmete girdi. Aralık ayı sonuna kadar ücretsiz hizmet verecek olan otoparkta, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personellere ise çeşitli indirimler uygulanacak.

Büyükşehir Belediyesi, yapımına geçtiğimiz Haziran ayında başladığı Aziziye Katlı Otoparkını tamamlayarak işletmeye açtı. Erzurum Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Palandöken Kaymakamlığı, Adalet Sarayı, Vergi Dairesi Başkanlığı, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü’nün bulunduğu Merkezi Yönetim Caddesi, bundan böyle rahat bir nefes alacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, “Aziziye Katlı Otopark, kadirşinas halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

KÜÇÜKLER: BÖLGEDE MÜSTAKİL OTOPARKA ACİL İHTİYAÇ VARDI

Merkezi Yönetim Caddesi’nde yıllardır otopark sıkıntısı yaşandığını hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Aziziye Katlı Otopark projesi ile bu sorunu çözüme kavuşturduklarını dile getirdi. Erzurum’daki kamu kurumlarının çok büyük bir bölümünün Merkezi Yönetim Caddesi’nde bulunduğunun altını çizen Başkan Küçükler, “Kamu kurumlarımızda çalışan personeller ile bu kurumlarda halletmeleri gereken işleri olan vatandaşlarımızın araçları bölgede çok yoğun bir trafik ve park sıkıntısı yaşanmasına neden oluyordu. Bu bölgede halkımızın müstakil bir otoparka duyduğu acil ihtiyaç doğrultusunda projemizi yaptık ve hayata geçirdik” diye konuştu.
Aziziye Katlı Otopark’ın hizmet vermeye başladığını açıklayan Küçükler, “Otoparkımız üç kattan oluşuyor ve her kat arasında birbiriyle hem yaya, hem de araç geçişi mevcut. Toplamda 525 araç kapasitesine sahip olan Aziziye Katlı Otopark, son derece şık mimari tasarımı ve aydınlatma sistemiyle de göz kamaştırıyor.” diye konuştu.

ALTINA İMZA KOYDUĞUMUZ HER PROJEYİ HAYATA GEÇİRİYORUZ

Başkan Küçükler, Büyükşehir Belediyesi olarak açıklayıp altına imza koydukları her projeyi hayata geçirdiklerini vurgulayarak, şunları söyledi: “Aziziye Katlı Otopark projemiz için; hayata geçirilemeyeceği ve kağıt üzerinde kaldığı yönünde eleştiriler yapılıyordu. Biz kamuoyuyla paylaştığımız her projeyi Erzurum’a kazandırdık, kazandırmaya da devam edeceğiz. Çünkü hayata geçirdiğimiz her bir projeyle Erzurum’a hizmet ediyor olmanın mutluluğunu, onurunu ve haklı gururunu yaşıyoruz. Şimdilik işletmeye açtığımız otoparkımızın resmi açılışını ise, diğer tesis ve yatırımlarımızla birlikte toplu olarak gerçekleştireceğiz. Aziziye Katlı Otopark, kadirşinas halkımıza hayırlı, uğurlu olsun”

Öte yandan Aziziye Katlı Otopark’ta, Aralık ayı sonuna kadar vatandaşlara ücretsiz hizmet verilecek. Yeni yıldan itibaren belirlenecek ücret tarifesiyle sürücülerin istifadesine sunulacak olan Aziziye Katlı Otopark’ta, bölgedeki kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan personeller ise, özel indirim avantajlarından yararlandırılacak. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.