Eğitim Haber Girişi : 07 Ekim 2016 10:30

Aziziye Kaymakamlığı proje ofisi Portekiz'den döndü

Aziziye Kaymakamlığı proje ofisi Portekiz'den döndü
Erasmus Gençlik Değişimleri Programı kapsamında İspanya Ulusal Ajansı tarafından desteklenen "Building Pathways" isimli proje Aziziye Kaymakamlığı temsilcilerinin katılımıyla Portekiz Azorlar'da bulunan Sao Miguel adasında gerçekleştirildi.
Erzurumajans-Erasmus Gençlik Değişimleri Programı kapsamında İspanya Ulusal Ajansı tarafından desteklenen "Building Pathways" isimli proje Aziziye Kaymakamlığı temsilcilerinin katılımıyla Portekiz Azorlar'da bulunan Sao Miguel adasında gerçekleştirildi.

Avrupa'da yaşayan gençlerin akranlarıyla bir araya gelerek kültürlerini tanıtması amaçlanan projede Türkiye, Portekiz, Romanya, Hırvatistan, İtalya ve Slovakya'dan katılımcılar yer aldı.

Ponta Delgada ilinde yer alan Norte Crescente adlı kuruluşun ev sahipliğinde gerçekleştirilen projede yerel organizasyonlar ve kuruluşların çalışmaları incelendi. Proje kapsamında Aziziye Kaymakamlığı'nı temsilen bir personelin yanı sıra Aziziye İlçesi'ndeki dört öğrenci gönüllü olarak katıldı.

Gelecek projelerin planlamasının da yapıldığı program süresince katılımcılar birbirlerinin kültürlerini öğrenerek ortaklık çalışmalarını yürüttüler.

Aziziye Kaymakamlığı Proje Ofisi kurulduğundan bu güne kadar pek çok başarılı projelere imza attı. Bu kapsamda bu güne kadar 10 farklı AB projesinde yer alan Aziziye Kaymakamlığı Proje Ofisi, Aziziye'den toplam 30 kişiyi yurt dışına gönderdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.