Bölge Haber Girişi : 26 Eylül 2011 10:34

Aziziye'de spor salonu açılıyor!..

Aziziye'de spor salonu açılıyor!..
Aziziye Belediyesi tarafından ilçede yaptırılan 500 kişilik spor salonunda sona yaklaşıldı.

Erzurum Ajans-Aziziye Belediyesi tarafından ilçede yaptırılan 500 kişilik spor salonunda sona yaklaşıldı. Yapımı tamamlanan spor salonunun açılışı önümüzdeki günlerde yapılacak. Aziziye Belediyesi, Spor Toto Genel Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’nin dayanışması sonucu yapılan spor salonu ilçede önemli bir ihtiyaca cevap vermiş olacak.

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, yapımı tamamlanan spor salonunda Aziziye Kaymakamı Turgay Ünsal, AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç ve Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ile AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ahmet Gül ile birlikte incelemelerde bulundu.

Başkanı Cengiz, ihalesi belediye tarafında yapılan ve 1 Milyon 991 bin lira maliyeti olan spor salonu için, 430 bin Lira Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden, 200 Bin Lira İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’nden ve 1 Milyon 385 Bin Lira da Spor Toto Teşkilatı’ndan alınarak ilçenin kapalı bir spor salonuna kavuşturulduğunu belirtti.

KURUMLARARASI İŞBİRLİĞİ’NİN ESERİ

Kapalı spor salonunun belediyenin mali yapısına ve ilçenin ihtiyaçlarına göre bir öncelik olmadığının altını çizen Başkan Fatih Cengiz, “Spor salonunu dönemin Ilıca Belediyesi’ne spor yatırımı için tahsis edilen 430 bin Lira ödeneğin geri gitmemesi için ihaleye çıktık ve İl Özel İdaresi ile Spor Toto Teşkilatı’nın desteği sayesinde tamamlıyoruz. Ağır borç yükü altında olan belediyemizin böyle bir proje gerçekleştirmesi mevcut mali yapıyla mümkün değildi. Fakat belediyemiz bütçesinden tek kuruş para harcamadan ilçemizi modern bir spor salonuna kavuşturmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Başta Spor Toto Teşkilat Başkanlığı olmak üzere, Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’ne hemşehrilerimiz adına özellikle teşekkür etmek istiyorum. Önümüzdeki günlerde hizmete açacağımız 500 kişilik kapalı spor salonu, kurumlar arası işbirliğinin, yardımlaşmanın ve dayanışmanın eseridir. Yerel yönetimler olarak, bu hizmete katkı sunan her kişiyi ve her kurumu, onure etmeyi görev kabul ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

İL BAŞKANI KILIÇ’TAN TAM NOT

AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç ise, 500 kişilik spor salonunun ilçe için çok önemli bir tesis olduğuna vurgu yaparak, “Bu salon hizmette samimiyetin eseridir. İlçesindeki sorunları ve ilçesinin ihtiyaçlarını kendine dert edinmiş bir belediye başkanının ilçesine armağanıdır. Seçildiği günden beri çalışmalarını yakından takip ettiğimiz Aziziye Belediye Başkanımız, çizdiği hizmet rotası ve ufkuyla ilçede adeta çığır açmıştır. Sorunlara yaklaşımı ve çözüm noktasında gösterdiği hassasiyetle ilçeye yeni bir vizyon oluşturmuştur. Bu minvalde, ilçenin altyapı ve üstyapısı ile birlikte sosyal belediyecilik atılımları ve bu spor salonu gibi önemli yatırımlarla ilçenin çehresi değişmiştir. Belediye Başkanımızı yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.