Spor Haber Girişi : 13 Ocak 2021 15:55

B.B. Erzurumspor'da Adnan Polat bombası

B.B. Erzurumspor'da Adnan Polat bombası
BB Erzurumspor'da Fenerbahçe mağlubiyeti yeni bir tartışmaya neden oldu. İddialara göre, BB Erzurumspor'un başına Adnan Polat'ın getirilmesi için düğmeye basıldı.

Erzurumajans-Süper Ligde puan cetvelinin dibine demir atan BB Erzurumspor’da 3-0’lık Fenerbahçe yenilgisi yeni bir tartışmasının fitilinin ateşlenmesine neden oldu.

 

İddialara göre Kulüp Başkanı Mehmet Sekmen’in Galatasaray’ın efsane başkanlarından Erzurumlu İş İnsanı Adnan Polat’ın kapısını çaldığı iddia edildi. İddialar göre Sekmen’in her koşulda ve her ortamda Erzurumspor’a destek olan Polat’a, “Kulübün başına Ege Seramik ekleyelim, takımın başına geçin” dediği iddia edildi.

 

Tartışmanın boyutunun nasıl bir sonuçla biteceği merak konusu oldu. Bu konuda BB Erzurumspor kulübünden bir açıklama bekleniyor.

 

Polat, geçtiğimiz sezon BB Erzurumspor’un Adana Demirspor’a mağlup olduğu maçtan sonra genç meslektaşımız Sedat Yoğurtcu’ya “Erzurumspor şampiyon olur” diyerek iddiasında haklı çıkmıştı.

 

Nurullah PALA/PUSULA

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dadaş 13 Ocak 2021 20:40

    Takım iyi bir yerde bu olsaydı onursal başkan bu teklifi yaparmiydi? sanmıyorum çünkü o zaman rant var işin içinde eğer haber doğru bu ise onursal başkan tuymeye çalıyor demektir. Vay uyanık vay