Spor Haber Girişi : 24 Mart 2018 17:30

B.B. Erzurumspor'da kriz... Ödeme yapılınca idmana çıktılar

B.B. Erzurumspor'da kriz... Ödeme yapılınca idmana çıktılar
B.B. Erzurumspor’da, maç başı alacakları ödenmediği gerekçesi ile önceki gün idmana çıkmayan futbolculara, ödeme yapılınca, takım dün akşam saat 17.00’de antrenmana çıktı. Yönetim bu süreçte büyük bir özveri gösterdi.
Erzurumajans-Spor Toto 1. Ligde, müthiş bir karşılaşma sonrasında Giresunspor’u 5-4 mağlup eden B.B. Erzurumspor’da futbolculara verilen üç günlük iznin ardından kriz çıktı. Kaptan Nobre, arkadaşları adına maç başı alacakları için bastırdı. Yönetim ödeme yapmak için düğmeye bastı. Ancak, futbolcular Perşembe günü antrenmana  çıkmadı.  Futbolcuların, ödeme yapılmaması durumunda idmanları boykot edeceklerini açıklamasının ardından harekete geçen yönetim, futbolculara ödeme yapınca kriz aşıldı.

Takım dün akşam saat 17.00’de idmana çıktı.

Halı sahada çalıştılar

Yönetimin, futbolcuları rahatlatan açıklamalarının ardından Mavi-beyazlılar, Halı Sahada idmana çıktılar.

Büyükşehir Belediyesi’nin Olimpiyat Parkındaki Halı Saha Tesislerinde antrenmana çıkan futbolcular, teknik direktör Mehmet Altıparmak nezaretinde bir buçuk saat süren antrenman yaptı. Ümraniye hazırlıklarını sürdüren Mavi-beyazlılarda çalışmalar devam edecek.

Zafer Demir’den yoğun mesai

Takımda yaşanan gelişmeler üzerine Sportif Direktör Zafer Demir, kulüpte adeta karargah kurdu.

Demir’in krizin aşılmasında büyük rol oynadığı öğrenildi.

Sportif Direktör Zafer Demir, “Tüm gücümüzle Ümraniye maçına odaklandık. Artık geri dönüp bakmadan, bu karşılaşmayı da kazanmanın planlarını yaparak, İstanbul’a gideceğiz. Yönetimimiz 24 saat yoğun uğraş veriyor. Adamların hakkını teslim etmek gerekir, burada herkes iyi niyetle görevini yapmaya çalışıyor.  Taraftarımızdan isteğimiz takımlarına daha fazla sahip çıksınlar ve şehrini desteklesinler” dedi.

Nurullah PALA/Pusula
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.