Spor Haber Girişi : 21 Mart 2021 20:21

B.B. Erzurumspor'da Mesut Bakkal ile yollar ayrıldı

B.B. Erzurumspor'da Mesut Bakkal ile yollar ayrıldı
Erzurumspor, 6 maçlık galibiyet hasreti sonrasında teknik direktör Mesut Bakkal ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Erzurumajuans-Süper Lig’in 31. haftasında deplasmanda Antalyaspor’a 3-1 yenilen Erzurumspor’da teknik direktör Mesut Bakkal ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı.

 

Teknik Direktör Mehmet Özdilek ve Hüseyin Çimşir'in ardından bu sezon BB Erzurumspor'un başında görev yapan 3. teknik adam olan Mesut Bakkal ligin 15. haftasında takımın başına geçmişti. Bakkal, Dadaşlar ile çıktığı 16 lig maçında sahadan 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyetle ayrıldı.

 

Süper Lig’e bu sezon yükselen Erzurumspor 27 puanla 19. sırada yer alıyor.

 

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Teknik Direktörümüz Mesut Bakkal ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Hocamıza ve ekibine kulübümüze katkılarından dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz” denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Muhammet 25 21 Mart 2021 22:15

    Hocayı gönderene merdiven altı yönetim ile oyuncular gitsin gencler bunlarda daha şereflice mücadele eder.

  • Taraftar 21 Mart 2021 20:48

    Doğru karar hep aynı şeyi yapıp farklı sonuç beklemek doğru değildir. Mesut hoca maalesef hep aynı şeyleri yapıyor farklı sonuç bekliyor. Allah aşkına El Kebir nedir bu adam ile maça niye başlıyorsun takım otomatik olarak bir kişi eksik defans desen gene leblebi gibi gol yemeye başladık bunun takımdaki şımartmak diye düşünüyorum.