Bölge Haber Girişi : 28 Ekim 2010 00:02

Babadan oğula Erzururm Türküleri!..

Babadan oğula Erzururm Türküleri!..
Erzurum 2011 Genel Koordinatörlüğü Kültür Sanat Komitesi, Erzurum türkülerinin unutulmaz isimlerini oğullarıyla birlikte aynı sahnede buluşturacak.

Erzurum Ajans-Erzurum 2011 Genel Koordinatörlüğü Kültür Sanat Komitesi, Erzurum türkülerinin unutulmaz isimlerini oğullarıyla birlikte aynı sahnede buluşturacak.

Erzurum 2011 Genel Koordinatörlüğü Kültür Sanat Komitesi, Cumhuriyet Bayramı için özel olarak hazırladığı konserle, tüm türkü dostlarını bir araya getirecek. ‘Babadan Oğula Erzurum Türküleri’ isimli konser, bugün (28 Ekim Perşembe) Atatürk Üniversitesi Oditoryumu’nda gerçekleştirilecek.

BABA-OĞUL AYNI SAHNEDE BULUŞACAK

Erzurum Türküleri’nin unutulmaz isimleri Raci Alkır, Mükerrem Kemertaş, Mehmet Çalmaşur ve Metin Gülebenzer konserde kendileri gibi ses sanatçısı olan oğulları, Vahit Alkır, Tuncay Kemertaş, Taner Çalmaşur ve Sait Gülebenzer ile aynı sahneyi paylaşacak. Bu anlamda bir ilk olacak konsere ilginin yoğun olacağı tahmin edilirken, saat 20.00’de başlayacak konserin ücretsiz olduğu belirtildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.