Erzurum Haber Girişi : 24 Mayıs 2024 11:00

Babasına kurşun yağdıran M.T.A. tutuklandı

Babasına kurşun yağdıran M.T.A. tutuklandı
Babası Fahrettin Aydın'ı öldüren Muhammed Tuğra Aydın, emniyetteki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
Babasına kurşun yağdıran M.T.A. tutuklandı

Olay, önceki gece saatlerinde Yakutiye ilçesi Çaykara Caddesi'ndeki bir iş merkezinin 5'inci katında meydana geldi.

 

Erzurum'da uzun yıllar tur şirketi işleten 3 çocuk babası Fahrettin Aydın ile oğlu M.T.A. arasında tartışma çıktı.

 

Tartışmanın büyümesi ile M.T.A. babasını tabancayla vurdu. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Fahrettin Aydın'ın hayatını kaybettiğini belirledi. M.T.A. Asayiş Şubesi Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınırken, Aydın'ın cenazesi Erzurum Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

 

 

TUTUKLANDI

 

Emniyetteki ifadesinde son birkaç yıldır babası ile aralarının maddiyat yüzünden bozuk olduğunu ve sık sık tartıştıklarını söyleyen M.T. Aydın, "Olay gecesi babamın yanına konuşmaya gittim. Para istedim ancak yine tartıştık. Aslında yanına aramızdaki sorunu çözmeye gitmiştim. Tartışma büyüyünce ofisteki tabancayı alıp rastgele ateş ettim" diye konuştu. İfadesinin ardından mahkemeye çıkarılan M.T. Aydın, kasten öldürme suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ!

 

Bu arada Fahrettin Aydın'ın 17 Nisan'da baba ve evlat üzerine sosyal medyada yaptığı paylaşımında, bir babanın evlatlarına bırakacağı en güzel mirasın değerler olduğunu anlatan bir hikâyeye yer verdi. Aydın'ın, "Evladınıza ne araba bırakırsınız ne ev ne de başka bir miras. Evlada sadece değer kavramları bırakırsınız" sözleri dikkat çekti. Aydın'ın cenazesi bugün Narmanlı Camisi'nde kılınacak olan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verilecek. İHA - TIKLA İZLE

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.