Spor Haber Girişi : 27 Ekim 2015 17:00

Badmintoncuların şampiyonluk selfiesi

Badmintoncuların şampiyonluk selfiesi
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Badminton müsabakaları şölen havasında geçti.
Erzurumajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Badminton müsabakaları şölen havasında geçti. Sporcular, antrenörler ve il temsilcisi Hakan Ülgü, badminton coşkusunu selfie ile kutladı. 

Hakan Ülgü'nün Badminton İl Temsilciliği görevini gelmesi ile birlikte Erzurum'da badminton rüzgarı eserken, faaliyetlerin sayısında da bir hayli artış oldu. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Badminton Federasyonu'nun desteklerini arkasına alan İl Temsilcisi Hakan Ülgü, sporu Erzurum'a daha çok sevdirmek için büyük çaba sarf ediyor. Erzurum GHSİM'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları kapsamında badminton şöleni düzenledi. Yakutiye Spor Salonu'nda düzenlenen badminton turnuvasına katılım bir hayli yoğundu. Sporcular dereceye girmek için kıyasıya yarışırken, madalya kazanan badmintoncular büyük bir sevinç yaşadı. Ailelerde sporcuların sevinçlerine ortak oldu. Yakutiye Spor Salonu'nda şölen havasında geçen badminton turnuvasında dereceye giren sporculara ödülleri verildi. Madalya kazanan sporcular başarılarını selfie yaparak kutladı. Badminton İl Temsilcisi Hakan Ülgü, "Tüm antrenör arkadaşlarım, sporcularımız, spor salonu çalışanları ve veliler ile büyük bir aile olduk. Bize destek olan il müdürümüz Fuat Taşkesenligil ile Badminton Federasyonu Başkanımız Murat Özmekik'e teşekkür ediyoruz. İnanıyorum ki, el biriliği ile badmintonu daha da iyi noktalara getireceğiz" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.