Spor Haber Girişi : 14 Aralık 2011 15:46

Bakan Akdağ buz hokeyi idmanında

Bakan Akdağ buz hokeyi idmanında
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, buz hokeyi takımlarının idmanını izleyerek sporculara moral verdi.
Erzurum Ajans-Sağlık Bakanı Recep Akdağ, buz hokeyi takımlarının idmanını izleyerek sporculara moral verdi.

Bakan Akdağ, Erzurum’da spor tesislerini gezerek tesislerdeki çalışmalar hakkında Vali Sebahattin Öztürk ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’dan bilgi aldı. 3 bin seyirci kapasiteli Buz Hokeyi Salonu’nda takımların idmanını izleyen Bakan Akdağ sporculara moral verdi. Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, aynı zamanda Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’dan buz hokeyi süper ligi ile mahalli ligler hakkında bilgi alırken, hokeycilere de müsabakalar için başarı dileğinde bulundu. Akdağ, Erzurum’un Büyüklerde Buz Hokeyi Süper Ligi’nde iki takımının olmasından da büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi.

TESİSLER ÜLKEMİZ İÇİN BÜYÜK KAZANÇ

AK Parti Hükümeti’nin Erzurum’a Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımını yaptığını ifade eden Sağlık Bakanı Akdağ, Türkiye’de de hükümet olarak modern stadyumlar ve spor kompleksleri kazandırdıklarını söyledi. Bakan Akdağ, Erzurum’a 2011 Üniversiade kapsamında yapılan spor tesislerinin ve buz salonlarının Erzurum ve ülke için çok büyük bir kazanç olduğuna işaret ederek, “Bu tesislerin her biri ülkemiz için birer veli nimet. Bu tesislerde spor yapacak gençlerimiz sayesinde obeziteyi aşacağız ve gençleri zararlı alışkanlıklardan uzaklaştıracağız” diye konuştu.

S
ağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’ın Buz Hokeycileri ziyaretine Vali Sebahattin Öztürk, AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar ile yönetim kurulu üyeleri Cafer Burucu ve Zafer Tarıkdaroğlu katıldı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.