Bölge Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

Bakan Akdağ Kars`ta

Bakan Akdağ Kars`ta
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, teröristlere gereken en ağır dersin verileceğini belirtti.
Erzurum Ajans-Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, teröristlere gereken en ağır dersin verileceğini belirtti.

Partisinin Gençlik Kolları Başkanlığı seçimine katılmak üzere Kars`a gelen Sağlık Bakanı Akdağ, teröristlerin hain saldırılarının kendilerini yıldırmayacağını ve inlerine kadar takip edilerek gereken cevabın verileceğini söyledi. Bakan Akdağ, "Huzuru bozmak isteyenler var. Ciğerimize kast edenler var. Hep birlikte kardeşlik duygularımızı pekiştirerek bunun üstesinden geleceğiz. Bakın kardeşlik duygularımızı pekiştirerek diyorum. İşin aslı bu olduğunu biliyoruz" dedi.

Bakan Akdağ, askerin, vatandaşın canına kast eden teröristleri inlerine kadar kovalayacaklarını ve gereken en ağır cevabı vereceklerini ifade etti. Akdağ, "Elbette teröristi inine kadar kovalayıp, gerekeni en kuvvetli biçim de, en şiddetli biçimde, yerine getireceğiz. Şuanda güvenlik güçlerimiz vuruyor. Yaptığı operasyonları sizde takip ediyorsunuz. Çokta başarılı operasyonlar yapıyorlar. Ama bunu yaparken bir taraftan kardeşlik duygularımızı pekiştirmek için de itina ediyoruz. Bunun başka bir yolu
yok. Bu ülkede Kürt ile Arabı, Arapla Kürdü, Türk ile Çerkez`i bir birinden ayıranlar, bu milletin düşmanıdır. Her kim ki kendi ırkı ile ilgili, kendi etnik kökeni ile ilgili, bir fanatizmim içinde ise ırkçılık yapıyorsa, etnik milliyetçilik yapıyor ise bu milletin düşmanıdır. Zalimce terör yoluyla masum insanlarımızı, askerimize kast edenler cevaplarını da en iyi biçimde alıyorlar, almaya da devam edecekler" diye konuştu.

Daha sonra partisinin Gençlik Kolları Seçimine katılan Bakan Akdağ, burada partililere seslendi. Birlik beraberlik mesajları veren Akdağ, buradan karayoluyla Iğdır`a hareket etti. Akdağ akşam saatlerinde Erzurum`a dönerek yarın AK Parti Gençlik Kolları`nın kongresine katılacak. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.