Bölge Haber Girişi : 28 Ağustos 2010 16:39

Bakan Akdağ'a 'Ballı Evet' sürprizi!..

Bakan Akdağ'a 'Ballı Evet' sürprizi!..
Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a Çat'ta bir işadamı tarafından üzerine 'bal gibi evet' yazılı petek bal hediye edildi.

Erzurum Ajans-Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a Çat'ta bir işadamı tarafından üzerine 'bal gibi evet' yazılı petek bal hediye edildi.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, referandumda 'evet' miting ve vatandaş sohbetleri kapsamında Çat'a gitti. Burada bir kahvehanede vatandaşlar ile sohbet ederken Bakan Akdağ'a Çat'lı işadamı Zeki Çiçek üzerinde, 'bal gibi evet' yazılı petek bal hediye etti. Bakan Akdağ da, "Çatlılar referandumda bal gibi evet diyeceklerinin sözünü vermiş oldular." dedi. İşadamı Çiçek de referandumda 'evet' oyu kullanacağını ve bu nedenle bölgenin en önemli ürün olan balı Bakan Akdağ'a hediye ettiğine işaret ederek, "Çok işkenceler gördük, ezildik, halk olarak itildik, Hastanelerde rehin kaldık. Sizler arı gibi çalışkan bal gibi insanlarsınız, siz büyüklerimize sevgimizi, muhabbetimizi bölgemizin ürünü olan bal sunarak gösterdik." diye konuştu.


YARGININ YANLIŞLARINI TABİKİ HALKA SÖYLEYECEĞİZ

Danıştay Başkanı Mustafa Birden'in, 'siyasetçiler yargıya karşı dikkatli olsunlar' uyarısını halka şikayet eden Bakan Akdağ, siyasetçilerin yargı kararlarına karşı duyarlı ve dikkatli olduğunu ifade etti. Baktan Akdağ, aynı duyarlılığın yüksek yargı organları tarafından gösterilmediğini savunarak, "Herkes kendi vazifesini yapacak. Bugün Danıştay Başkanı açıklama yaptı. Siyasetçileri dikkatli olmaya çağırdı. Diyor ki 'yargıya karşı dikkatli ol' peki olalım. Zaten yargı ne karar verirse biz onu uyguluyoruz. Ama yargı yanlış karar vermişse vatandaş aleyhinde, siyasi bir karar vermişse, tarafsızlığını kaybetmişse bunu millete şikayet etmeyecek miyiz, tabi ki edeceğiz. Yeri geldiğinde yüksek yargı başkanları siyasete her türlü suçlamaları yönelttikleri zaman oluyor da kendileri yanlış bir iş yaptığında biz bunu neden halkımıza söylemeyeceğiz tabi ki söyleyeceğiz." diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.