Türkiye Haber Girişi : 30 Temmuz 2021 15:05

Bakan Pakdemirli, son bilgileri paylaştı!

Bakan Pakdemirli, son bilgileri paylaştı!
Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, orman yangınlarına ilişkin son bilgileri paylaştı.

ERZURUM AJANS - 57 yangının kontrol altına alındığını, 14 yangının daha devam ettiğinin bilgisi verildi.

 

 

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, ülke genelinde 28-29-30 Temmuz'da çıkan yangınlara ilişkin son durumu gösteren bir tablo yayınladı.

 

 

71 yangının 57'si kontrol altında 

 


Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, ülke genelinde 28-29-30 Temmuz tarihlerinde çıkan yangınlara ilişkin son değerlendirmeleri paylaştı. 21 ilde çıkan 71 yangının 57'sinin kontrol altına alındığını berliten Bakan Pakdemirli, "Bu savaşta başta orman kahramanlarımız, kamu kurumlarımız ve tüm halkımız, cansiperane, özenle, tüm gücümüzle geleceğimiz için savaşıyoruz" dedi. 

 

 

 

 

"Canımız yanıyor"

 


Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında yangınlarla ilgili bir tabloda paylaşan Bakan Pakdemirli, "Bu savaşta başta orman kahramanlarımız, kamu kurumlarımız ve tüm halkımız, cansiperane, özenle, tüm gücümüzle geleceğimiz için savaşıyoruz. Tüm Türkiye'nin duaları bizimle. Canımız yanıyor. Söndüreceğiz." dedi. 

 

 


Bakan Pakdemirli'nin paylaşımında yer verdiği tabloda, Adana, Antalya, Muğla, Mersin ve Osmaniye başta olmak üzere, 21 ilde çıkan yangınların 57'sinin kontrol altına alındığı ve 14 yangının ise devam ettiği görüldü. 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.