Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, seçimler öncesi baba ocağı Uzundere ilçesinde seçim koordinasyon merkezini ziyaret edip bir konuşma yaptı. 

 

Beraberinde milletvekilleriyle ilçeye çıkarma yapan Bakan Tekin, “Ben Uzundere’yi tanıyorum. Uzundere’nin dokusu, coğrafyası, iklimi Cumhur İttifakı’nın özü demektir. Buradan başka bir oy çıkacağına ihtimal vermiyorum. Bundan da hiç tereddüdüm yok" diyerek adayına destek istemişti.

 

 

Seçimler sonunda Uzundere Belediye Başkanlığını BBP adayı Halis Özsoy kazanırken, Bakan Tekin'in konuşması yeniden gündem oldu. Bu arada Erzurum Ajans'tan gazeteci Onur Sağsöz'un konuyla ilgili sosyal medya paylaşımı dikkat çekti. HABER MERKEZİ - TIKLA İZLE

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ülkücüleri Bitirdiler06 Nisan 2024 16:38

    Ülkücülük Kurtlar Vadisi özentisi işsiz güçsüz adamların elinde heba oldu bitti. Mafya özentisi, sosyopat, psikopat, işsiz güçsüz, kahveden çıkmayan ne tanıdığım varsa Ülkü Ocakları'nda. Birileri üye olsun da kim olursa olsun, sayımız artsın mantığı ile olmaz. İnsanlar size karşı öfkeli, yürüyüş yaptığınızda bağırdığınızda kimse sizden korkmuyor. Şunların tiyatroları bitsin diye bekliyoruz. Ben girdiğimde Erdoğan kötülenirdi, "Simdi devletin başına destek verilmelidir" deniyor. Ülkü nedir tanımına bakın. Güçlünün yanında olalım yoksa yok olacağız demek değildir. O ocağa çay doldurarak girmiş biri olarak yazıyorum.

  • Sisli gündem 06 Nisan 2024 04:59

    Gazeteciler de gündemi iyi okumalılar. Bakan bey Uzundere'deki aday belirleme sürecine hiç dahil olmadı. Seçimin stratejisinden dolayı memleketini ilini ve diğer ilçeleri gezdi ve usulen oy istedi. Nezaketini hiç bozmadı ve bürokrat kimliği ile konuştu. Ne yapmalıydı? Yusuf Tekin 'in bakan atanmasından rahatsız Erzurum'un kısır siyasetçileri gibi orya buraya mı saldıracak, tehdit edecek ve nefret mı kusacaktı? Örnekleri var Öz, Altınok, Aydın, Sekmen ve her iki çapsız il başkanı. Uzundere geçmişte başarılı bir başkan olan Halis beyi tercih etti. 3000 nüfuslü bir ilçenin başkanlık yarışından bakana acaba zarar verebilir miyiz tarzı küçük hesap. Uzundere yenilgisi Kamil Aydın ve MHP siyasetinin çapsızlığı ile anlatılsa daha hakkaniyetli olur. Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan faturayı Sekmen, parti mkyk ve Erzurum il yönetimi ve bir işe yaramayan vekillere kesecektir. Uzundere zaten bir avuç yer. Kime sorsanız size bu konuyu rahatlıkla açıklayabilir. Onur bey Uzundereli tanıdığınız bir kaç kişi ile görüşün yazıyı farklı bir şekilde yazacaksınız.

  • Necmettin Kuşçu05 Nisan 2024 13:25

    Bu memlekette ülkücü hareketi bitirdiler. Yazıklar olsun ocağı mafyaya çevirdiler. Herkes bizden lanet ediyor. Ne ülkü kaldı ne ocak ortada birtek hareket var oda mafyacılık

  • yusuf05 Nisan 2024 10:40

    yusuf işte.

  • ali er 04 Nisan 2024 22:20

    buda bakan olacak he milli eğitime yön verecek dediklerinin tam zıttı çıktı. Allah bizi sizden korusun.