Spor Haber Girişi : 14 Ağustos 2018 20:15

Bakın Federasyon bir antrenöre ne kadar ödüyor?

Bakın Federasyon bir antrenöre ne kadar ödüyor?
Türkiye Kayak Federasyonu’nun (TKF) 4 + 4 yıllık sözleşme imzaladığı Finlandiyalı kayakla atlama antrenörüne ödediği aylık maaş dudak uçuklattı.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Türkiye Kayak Federasyonu’nun (TKF) 4 + 4 yıllık sözleşme imzaladığı Finlandiyalı kayakla atlama antrenörüne ödediği aylık maaş dudak uçuklattı. 

Önümüzdeki Eylül ayında 4’üncü Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirecek olan Türkiye Kayak Federasyonu’nun (TKF) 4 + 4 yıllık sözleşme imzaladığı kayakla atlama antrenörüne tam 6 bin Euro aylık maaş ödediği iddia edildi. Kayak camiasında büyük rahatsızlık uyandıran astronomik ücretin yanında Finlandiyalı antrenör Pekka Niemela için tahsis edilen lüks bir otomobilin de kirasının yine federasyon tarafından karşılandığı öne sürüldü.

KIZILAY’A TEK KURUŞ ÖDEMEMİŞTİ

Finlandiyalı antrenör için kesenin ağzını açan TKF Başkanı Erol Yarar’ın geçen yıl Kızılay’dan devraldığı otel için tek kuruş ödemediği ortaya çıkmıştı. Aylık 65 bin lira olan otel kirasını ödemeyen Başkan Yarar’ın Finlandiyalı Niemela için aylık 6 bin Euro yani bugünkü kur itibariyle 44 bin 700 lirayı nasıl vereceği merak konusu oldu. Bu arada Kızılay Genel Merkezi’nin 8 aydır tek kuruş alamadığı oteli geri almak için yasal süreç başlattığı öğrenildi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Murat başketeci 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurumdaki antrenörlerede asgari ücret ödesinler . Sonra seçimde başkanı desteklemiyor diyede işine son versinler bunların adaleti bu işte