Bölge Haber Girişi : 17 Şubat 2011 14:31

Balık istif yolculuğa polis dur dedi!..

Balık istif yolculuğa polis dur dedi!..
Erzurum'da öğrenci servisiyle adeta balık istifi gibi üst üste küçük çocukları taşıyan servis şoförü, hırsız kovalayan polise takıldı. Balık istifine polis 'dur' dedi.

Erzurum Ajans-Erzurum'da öğrenci servisiyle adeta balık istifi gibi üst üste küçük çocukları taşıyan servis şoförü, hırsız kovalayan polise takıldı. Balık istifine polis 'dur' dedi.

Yakutiye ilçesi Gez Mahallesi semtinde bugün öğle saatlerinde gelen bir ihbar üzerine hırsız avına çıkan polis ekiplerinin, bu sırada içerisi fazla yolcu ile dolu öğrenci servisi dikkatini çekti. Servisi durduran polisler, adeta balık istifi gibi üst üste bindirilen çocukları görünce şaşkına döndüler. Minibüs içerisindeki küçük çocuklar, olan bitenden habersiz bir şekilde kameralara el sallayıp gülücükler dağıtırlarken servis sürücüsüne fazla yolcu taşımaktan cezai işlem uygulandı.

Bu sırada polislerden fazla yolcu taşıdığı için özür dileyen servis sürücüsüne Önleyici Hizmetler Şube Müdürü Kadir Taner Yıldırım'dan nasihat sözcükleri döküldü. Sürücünün özrüne Yıldırım, "Bizden özür dilemen önemli değil. Bu çocukların ailelerinden özür dile. Bu halde yolcu taşınır mı " yanıtı geldi.

Cezai işlem uygulanan öğrenci servisi fazla yolcuların indirilmesinin ardından trafik ekiplerine teslim edildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.