Türkiye Düzenleme Tarihi : 13 Ekim 2020 16:06 Haber Girişi : 13 Ekim 2020 16:12

Balıkesir'de tüyler ürperten görüntü!

Balıkesir'de tüyler ürperten görüntü!
Balıkesir'de 2'si kız 4 çocuk kaldırımda dakikalarca nargile içti. Aralarında bir kişinin baygınlık geçirmesine rağmen çocuklar hiçbir şey olmamış gibi nargile keyfine devam etti.
Balıkesir'de tüyler ürperten görüntü!

Erzurumajans-Balıkesir’in Edremit ilçesinde amatör bir kişinin cep telefonu ile çektiği görüntüler tüyler ürpertti. Gazicelal Mahallesi’nde adliye arkasında dün akşam saatlerinde çekilen görüntülerde yaşları küçük olan 2 kız 4 erkek çocuğun nargile içtikleri görülüyor. Bir kişinin ise içtikten sonra fenalaşarak yerde baygın yatması dikkat çekiyor.


ARKADAŞLARININ BAYILMASINA ALDIRIŞ ETMEDİLER


Çocukların nargile mi içtikleri yoksa cadde ortasında uyuşturucu mu aldıkları bilinmezken, görüntülerde kız çocuklarının da ilgisi hayret uyandırdı. Her şey bir tarafa bir arkadaşlarının bayılmasına aldırış etmeden nargile keyfine çocukların devam etmesi ise görüntülere yansıdı. Çocukların nargile içmesi saniye saniye kaydedilirken, kendinden geçen çocuğun ise arkadaşları ayrıldıktan sonra kendine geldiği, zorlukla ayağa kalkıp sendeleyerek oradan ayrıldığı öğrenildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.