Spor Haber Girişi : 04 Haziran 2022 14:48

Balkan Bayrak ve Uluslararası Sprint Kupası heyecanı başlıyor

Balkan Bayrak ve Uluslararası Sprint Kupası heyecanı başlıyor
Erzurum Balkan Bayrak ve Uluslararası Sprint Kupası, bugün başlıyor. Yarışlar öncesi Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

ERZURUM AJANS Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından 4-5 Haziran tarihleri arasında organize edilen Uluslararası Erzurum Sprint ve Bayrak Kupası, Atatürk Üniversitesi Atletizm Pisti'nde bugün başlıyor.

 

2015'ten bu yana düzenlenen organizasyona Türkiye'nin yanı sıra Yunanistan, Lübnan, Katar ve Hindistan'tan yaklaşık 80 atlet katılacak. Atatürk Üniversitesi Atletizm Sahası'nda bugün saat 14.00' da başlayacak Erzurum Balkan Bayrak ve Uluslararası Sprint Kupası'nda 100 metre, 200 metre, 400 metre, 100 ve 110 metre engelli, 400 metre engelli branşları ile bayrak yarışları yapılacak.

 

Bu yıl 7.’si yapılacak organizasyonda atletler, Dünya Atletizm Şampiyonası'na katılma barajını geçebilmek için ter dökecek.
Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Spor Hizmetleri Müdürü Ahmet Çelebi, Büyükşehir Başkan Vekili Fevzi Polat ve milli sporculardan Nevin İnce ve Ertan Özkan, Çifte Minareleri önünde düzenlenen basın toplantısında organizasyon hakkında bilgiler verdi. İHA

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.