Erzurum Haber Girişi : 08 Kasım 2022 14:34

Banka hesabından parası çalındı, üzerine kredi kartı açılıp borçlandırıldı

Banka hesabından parası çalındı, üzerine kredi kartı açılıp borçlandırıldı
Erzurum'da üniversite öğrencisi Tuğçe M.'nin dijital banka hesabından birikimi çalındı, üzerine kredi kartı açılıp borçlandırıldı. Yüklü miktarda parası giden Tuğçe M. savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Erzurum Atatürk Üniversitesi öğrencisi 23 yaşındaki Tuğçe M.’nin 4 Kasım tarihinde dijital banka hesabından parça parça 27 bin liraya yakın parası çekildi.

 

Bilgisi ve onayı olmadan parasının gittiğini gören Tuğçe M. kısa süre sonra adına  5 bin 400 TL’lik kredi kartının açıldığını ve kredi kartına da 3 bin 854 TL borçlandığını öğrendi. Bunun üzerine Erzurum Adliyesine giden Tuğçe M., savcılığa suç duyurusunda bulundu.

 

 

Tüm birikiminin çalındığını iddia eden Tuğçe M., “4.11.2022 tarihinde hesabıma giriş yapılarak parça parça para çekiliyor. Herhangi bir onayım olmadı, SMS, mailime ya da herhangi bir bilgilendirme yapılmadı. Banka tarafından sabah hesabımdan 30 bin TL’ye yakın param çekilmiş. Hiçbir şekilde onayım yok, üstelik üzerime 5 bin 400 liralık kredi kartı onaylanmış ve kredi kartımdan da 3 bin 854 TL’de borçlandırılmışım, hem param gitti hem de borçlandırıldım. Mağduriyetimin çözülmesini istiyorum. Bankayla iletişime sürekli geçtim, fakat mağduriyetimi anlattığımda sorunun benden kaynaklandığını söyledi. Bankamdan şikayetçiyim. Savcılığa az önce suç duyurusunda bulundum. Bütün haklarımı da arayacağım çünkü o para benim emeğimdi, emeğimi çaldılar. Bugün bana yapılan yarın başkasına yapılacak en kısa zamanda çözülmesini istiyorum” diye konuştu. İHA

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.