Bölge Haber Girişi : 23 Ekim 2009 00:37

Banka soyguncusu kız çetesi yakalandı!..

Banka soyguncusu kız çetesi yakalandı!..
Erzurum, Erzincan ve Sivas'ta 3 bankayı soyan ve yaşları 11 ile 19 arasında değişen 5 kız polisin takibi sonucu yakalandı.
Erzurum Ajans-Erzurum, Erzincan ve Sivas'ta 3 bankayı soyan ve yaşları 11 ile 19 arasında değişen 5 kız polisin takibi sonucu yakalandı.

Erzincan'da 7 Eylül'de bir bankadan 23 bin Avro ile 6 bin Doları çalarak kayıplara karışan genç kızlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Kamera kayıtlarından kimlikleri belirlenen sabıkalı kızlarla ilgili tüm illerin emniyet müdürlüklerine ve jandarma birimleri uyarıldı.

Erzurum ve Sivas'ta da banka soydukları belirlenen kızlardan 19 yaşındaki Lale Ö., Ankara'da yakalandı. Sorguya alınan genç kız tutuklandı. Arkadaşlarının yakalandığını öğrenen 11 yaşındaki N.K ile 16 yaşındaki M.U da çaldıkları parayla birlikte Erzurum polisine teslim oldu.

Hırsız kızların ifadelerinde arkadaşlarının fazla ceza almaması için teslim olduklarını, yaşları küçük oldukları içinde ceza almayacaklarını düşünerek çaldıkları parayı iade etmeye karar verdiklerini söylediği öğrenildi. Soyguna karıştıkları belirlenen iki kız kardeş ise aranıyor. (Haber: Sinan AYDIN-Kemal ARDUÇ /Sabah)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.