Spor Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

Barcelona`da ASA fırtınası sürüyor

Barcelona`da ASA fırtınası sürüyor
İspanya’nın Barcelona kentinde düzenlenen Costa Brava 2011 futbol turnuvası tüm hızıyla devam ediyor.

Erzurum Ajans-İspanya’nın Barcelona kentinde düzenlenen Costa Brava 2011 futbol turnuvası tüm hızıyla devam ediyor. 11 yaş altı kategorisinde fırtına gibi esen Anadolu Spor akademisi Erzurum Futbol Takımı Danimarkalı rakipleri BK union ve Karlebo IF’yi farklı skorlarla yendi.

 

Costa Brava 2011 turnuvasının ikinci gününde Erzurum Futbol takımının ilk rakibi Danimarkanın BK union takımıydı. Maç takım kaptanı Özgür’ün vuruşuyla başladı. İkinci dakikada Adem Kızılkaya’nın kullandığı köşe vuruşunu Özgür Sert tamamlayarak gole çevirdi. Erken gelen golle rahatlayan Erzurumlu minikler,maç boyunca rakibi baskı altında tuttular. İlk yarı Ömer’in 1,Özgür ve Adem’in attığı 2’şer, golle Erzurum ekibinin 5-0 galibiyeti ile sona erdi.

 

İkinci yarıda oyun disiplininden kopmayan Erzurumlu futbolcular Adem, Rahim ve Yusuf’un (2) attığı gollerle müsabakayı 9-0 kazandı. Günün ikinci maçında rakip bu kez Danimarkalı bir başka takım Karlebo IF idi. İlk yarıya baskılı başlayan ASA Erzurum Akademi sporcuları,3. Dakikada kalelerinde gördükleri golle 1-0 yenik duruma düştü.

 

Oyundan kopmayan Erzurum Akademi futbolcuları, ilk yarıyı Sencer ve Ahmet’in golleriyle 2-1 önde kapattı. Oyunun ikinci yarısında da 4 gol bulmayı başaran minikler sahadan 6-1 galip ayrılmasını bildi. Erzurum Akademi Futbol takımı bu maçlar sonunda puanını 9’a çıkararak grupta liderlik koltuğuna oturdu.

 

Teknik Direktör Fatih Özbayraktar, ”Turnuvanın ilk gününde çocuklarımızda biraz stres oldu. İkinci günü kendilerine geldiler. Asıl hüviyetimizi sahaya yansıttık.Yeni bir takımız çok iyi çalıştık.Çok iyi çalışmalar yaptık.”dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.