Bölge Haber Girişi : 07 Ekim 2011 12:40

Başbakan yardımcısı Arınç Erzurum'da!..

Başbakan yardımcısı Arınç Erzurum'da!..
Atatürk Üniversitesi'nin 2011-2012 akademik yılı açılış törenine katılmak üzere sabah saatlerinde Erzurum'a gelen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Başbakanımızın rahmetli annelerine Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Erzurum Ajans-Atatürk Üniversitesi'nin 2011-2012 akademik yılı açılış törenine katılmak üzere sabah saatlerinde Erzurum'a gelen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Başbakanımızın rahmetli annelerine Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk'ü makamında ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın son derece üzgün olduğu gözlendi. Valilik binasında yaptığı açıklamada Başbakan Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın hayatını kaybettiğini uçaktan indiğinde öğrendiğini dile getiren Arınç, "Başbakanımızın rahmetli annelerine Allah'tan rahmet diliyorum. Başbakanımızın ailesine ve bütün milletimize başsağlığı diliyorum. Bir süreden beri Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın gözetiminde Tenzile Erdoğan'ın bir hastalığı vardı, bir ameliyat geçirmişti. O gün en bu yana sağlık haberleri alıyor ve mutlu oluyorduk ama ecel mukadder. Bu sabah saatlerinde vefat ettiğini uçaktan inince öğrendik. Yarın öğlen namazında Fatih Camii'nde kılınacak olan cenaze namazına katılacağız" dedi.

Arınç, bugünün herkes için mukadder olduğunu söyleyerek, "Dünyadaki hayırlı amellerle yetiştirdiği hayırlı evlatlarla, vatana ve millete yaptığı faydalı çalışmalarla Allah Tenzile annemize rahmet edecek ve cennetinde yer verecektir" diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.