Erzurum Düzenleme Tarihi : 29 Ocak 2024 15:19 Haber Girişi : 19 Ocak 2024 16:38

Başıboş köpek tehlikesiyle yüz yüzeyiz!

Başıboş köpek tehlikesiyle yüz yüzeyiz!
Türkiye'de hemen gün onlarca kişinin yaralanmasına hatta ölümlere neden olan başıboş köpekler Erzurum'un da önemli bir sorunu haline geldi. Büyükşehir ve ilçe belediyeleri sorunun çözümü için kıllarını dahi kıpırdatmıyor. İşte son görüntüler.

İhlas Haber Ajansı tarafından servis edilen görüntüler Erzurum'da çekildi. 

 

Türkiye'nin çeşitli kentlerinde ciddi bir sorun haline gelen başıboş köpekler Erzurum'da da adeta cirit atıyor. Kentin çeşitli noktalarında sürü halinde dolaşan köpekler başta çocuklar olmak üzere insan hayatını tehdit ediyor. Şimdiye kadar bir çok yaralanma hatta ölümlere neden olan başıboş köpekler konusunda başta Büyükşehir olmak üzere hiç bir ilçe belediyesi çözüm odaklı çalışma yapmıyor. HABER MERKEZİ 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Sardunyas 30 Ocak 2024 00:31

    AKP belediyeleri çok kötü hizmet sıfır

  • Yunus ÖZDEMİR 19 Ocak 2024 22:53

    Hayvanlara zarar verilmeden acilen bir çözüm bulunması lazım. Şehrin göbeğinde akşamları dışarı çıkamaz olduk. Belediye Başkanı, Vali ve diğer bürokratlar bu büyük soruna derhal çözüm bulmalılar.

  • nihat özdemir 19 Ocak 2024 19:37

    Son bir yıldır nedense hiç bi işe bakılmıyor, kar yağıyor temizlik yok, trafik felç oluyor okullar öğlen vakti tatil ediliyor, köpekler mahalleleri esir aldı hiç ses yok.