Bölge Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

Basın ilan kurumu afet bölgesinde

Basın ilan kurumu afet bölgesinde
Van’da meydana gelen depremin hemen ardından harekete geçen Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü, Kriz Masası kurdu.
Erzurum Ajans-Van’da meydana gelen depremin hemen ardından harekete geçen Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü, Kriz Masası kurdu.
Van basınına yapılabilecek desteklerin hukuki ve mali boyutunu görüşen Kriz Masası yetkilileri, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay başkanlığında Van’a gitti.
Depremden en çok etkilenen Erciş ilçesinde temaslarına başlayan Genel Müdür Mehmet Atalay, Van Milletvekili Fatih Çiftçi, Erciş Kaymakamı Ramazan Fani, Erciş Belediye Başkanı Zülfikar Arapoğlu ile görüşerek kurtarma çalışmaları ve yardım çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Mehmet Atalay daha sonra Anadolu Basın Yayın Birliği Van Şube Başkanı Vezir Baş’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Erciş’teki temaslarını tamamlayan Mehmet Atalay ve beraberindeki heyet daha sonra Van merkeze hareket etti.

VAN MEDYASINDA CAN KAYBI YOK

Van basınıyla ilgili can kaybı, yaralı durumu ile matbaalar ve haber merkezlerindeki hasar tesbit çalışmaları devam ediyor. İlk bilgilere göre Van medyasında hayatını kaybeden gazeteci bulunmuyor.
Genel Müdür Atalay’a Van’daki temasları sırasında Genel Müdür Yardımcısı Cem Elçin, İletişim Uzmanı M. Yaşar Durukan, Kontrol Hizmetleri Müdürü İbrahim Delibaş, Muhasebe Müdürü Furkan Demircioğlu, Trabzon Şube Müdürü Abdurrahman Bahşişoğlu, Koordinasyon ve İdare Müdür Vekili Mehmet Çelik, Van Şube Müdür Vekili Mehmet Ayan, Erzurum Şube Müdürü Nedim Engin eşlik etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.