Erzurum Haber Girişi : 01 Mart 2023 15:06

Başına buz düştü hayatını kaybetti

Başına buz düştü hayatını kaybetti
Erzurum'da İlhami Demirtaş (50) işine gitmek üzere kaldırımda yürürken kafasına buz düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Demirtaş'ın üzerine düşen buzlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Edinilen bilgilere göre dün saat 15.00 sıralarında güvenlik elemanı olarak çalıştığı iş yerine gitmek üzere kaldırımdan yürüyen İlhami Demirtaş'ın kafasına çatıda oluşan buzlar düştü. 

 

Yere yığılan Demirtaş’a ilk müdahaleyi çevrede olayı gören vatandaşlar yaptı. Daha sonra bölgeye sağlık ekipleri de tüm müdahalelere rağmen Demirtaş’ı kurtaramadı. Olayın yaşandığı anlar ise bulunan bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. İHA 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • salih bey 02 Mart 2023 08:50

    ERZURUM valimize bu soruna kökten bir çare getirmesini talep etmekteyiz.

  • remzi konar 02 Mart 2023 00:20

    ERZURUMDA her kış aylarında binaların çatılarında biriken buzlar insanları öldürüyor veya sakat kalmasına sebep olmaktadır ERZURUM belediyesine defalarca Telefon ile arayıp binalardan sarkan buzların kırılması temizlenmesini istiyoruz fakathiç bir yetkili bu buzların temizlenmesi için bir çalışma yapmıyorlar belediye yetkilileri duyarsız kalmışlardır buradan sayın ERZURUM valimize bu soruna kökten bir çare getirmesini talep etmekteyiz.