Kültür-Sanat Düzenleme Tarihi : 03 Kasım 2020 16:03 Haber Girişi : 03 Kasım 2020 16:16

Başına iş aldı!

Başına iş aldı!
Son zamanlarda Erzurum?da iz bırakmış bazı isimlerin silüetlerini yaparak bunu sosyal medyada kullanan eğitimci Ümit Gergit, başına durduk yere iş açtı!

Erzurumajans-Vedat Refayeli-Son zamanlarda Erzurum’da iz bırakmış bazı isimlerin silüetlerini yaparak bunu sosyal medyada kullanan eğitimci Ümit Gergit, başına durduk yere iş açtı! Her gün sayısız telefon ve mesaj aldığını söyleyen Ümit Gergit, ‘’Ne yapacağımı şaşırdım. Başka işim yokmuş gibi herkes kendi silüet resminin çizilmesini istiyor. Açıkçası kimseyi de kırmak istemiyorum ama ben çizdiğim, çizeceğim kişileri seçerek belirliyorum.’’ dedi. Sadece il içinden değil, Türkiye’nin değişik illerinden Erzurumluların da arayıp kendisinden silüet resmini çizmesini istediklerini söyleyen Ümit hoca ne yapacağını şaşırmış durumda.

 

Kimseye yok demiyor ama bir şekilde de belirlediği isimlerin resimlerini çizmek istiyor. Tanınmış barcıları sıraya koyduğunu söyleyen Ümit hoca, Naim Gölleroğlu hoca, Acun Ilıcalı, Nusret Gökçe gibi isimleri de çizecek. Mökkem ile Gullebi Turan’ı da çizeceği şahsiyetler arasında sayan Ümit hoca, çizimlerini de bir sergi ile teşhir etmeyi planlıyor. Sergi için de Erzurum için en anlamlı gün olan 12 Mart tarihini düşünen Ümit Gergit hocanın bu 4’ncü sergisi olacak.

 

Ümit Gergit hocanın silüetini yaptığı isimlerden biri de İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz oldu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.