Spor Haber Girişi : 14 Şubat 2023 12:36

Başından vurulan Kahraman olay yerinde hayatını kaybetti

Başından vurulan Kahraman olay yerinde hayatını kaybetti
Bir dönem Erzurumspor forması terleten Volkan Kahraman, Avusturya'da uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti.

Trabzonspor ve Erzurumspor’un  eski futbolcusu Volkan Kahraman başından vurularak öldürüldü. 43 yaşındaki eski futbolcu Volkan Kahraman, Avusturya’nın başkenti Viyana’da silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti.

 

Trabzonspor’un eski futbolcularından ve Erzurumspor’da da kiralık olarak forma giyen Türk asıllı eski futbolcu Volkan Kahraman, başından vurularak hayata veda etti. Son olarak Hollanda ekibi Feyenoord’da da forma giyen eski futbolcu Volkan Kahraman, Viyana’da bir barın önünde vurularak öldürüldü. Kahraman’ın olaydan önce eski bir arkadaşı ve iş ortağıyla tartıştığı iddia edildi. Katilin daha sonra kendisini de vurarak intihar ettiğini açıklandı.

 

Volkan Kahraman’ın kariyeri

 

Profesyonel kariyerine 17 yaşındayken Hollanda’nın Feyenoord Rotterdam takımında başlayan Kahraman, 2000 yılında Trabzonspor ile sözleşme imzaladı. Volkan Kahraman, daha sonra Erzurumspor’da kiralık olarak forma giydi. Avusturya Milli Takımı’nda üç kez oynayan Kahraman, 2009 yılında futbolu bıraktığını açıklamıştı. Nurullah Pala 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.