Türkiye Haber Girişi : 06 Şubat 2018 18:15

Başkan Baran, ziyaretçilerini ağırladı

Başkan Baran, ziyaretçilerini ağırladı
Gerçekleştirdiği umre vazifesi sonrası görevine dönen Başkan İsmail Baran, ‘Hayırlı olsun’ demek için gelen ziyaretçilerini ağırlıyor.
Erzurumajans-Gerçekleştirdiği umre vazifesi sonrası görevine dönen Başkan İsmail Baran, ‘Hayırlı olsun’ demek için gelen ziyaretçilerini ağırlıyor.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, kutsal topraklarda gerçekleştirdiği umre vazifesi sonrası görevine başladı. Şubat ayı meclis toplantısı sonrasında Başkan İsmail Baran, umre görevi sorasında kendisini tebrik etmek isteyen ziyaretçileri ağırladı. İlk olarak AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt ve yönetim kurulu üyelerini ağırlayan Başkan Baran, ziyaretçilerine teşekkür etti. AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt ile birlikte Başkan Baran’ı makamında ziyaret eden AK Parti Milletvekili Cemil Yaman, “Allah umrenizi kabul buyursun. Allah her Müslüman'a kutsal toprakları görebilmeyi nasip etsin" dedi.

Öte yandan MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu, MHP’li meclis üyeleri, AK Parti ve CHP’li meclis üyeleri, Erzurum Dernekleri Federasyonu Başkanı Tekin Dursun ve yönetimini de ağırladı. Başkan Baran ziyaretçilerine tek tek teşekkür ederek, çeşitli ikramlarda bulundu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.