İlçeler Haber Girişi : 21 Haziran 2016 20:02

Başkan Bulutlar, Başsavcıya 'Elif' hediye etti

Başkan Bulutlar, Başsavcıya 'Elif' hediye etti
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, HSYK tarafından Ordu'ya atanan Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli'ye 'Elif' hediye etti.
Erzurumajans-Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, HSYK tarafından Ordu'ya atanan Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli'ye 'Elif' hediye etti.

Ordu Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli Palandöken Belediye Başkanı Bulutlar'a veda ziyareti yaptı.  Mert ve yiğit Dadaşları unutmayacağına işaret eden Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli,"Bu şehir güzel, bu şehrin insanları güzel. Hiçbir zaman unutamayacağım dostluklar edindim. Bu dostlarımın başında da Palandöken Belediye Başkanımız Orhan Bulutlar geliyor. Yönetici ve insan olarak çok değerli  ve kıymetli. Kendisine ve ailesine sağlık mutluluk diliyorum" dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar da "Şahsımın böylesine, dik duruşlu, şahsiyetli yani Elif gibi bir insan tanımış olmamdan dolayı memnunum. İnşallah gittiği yerde daha da üstün başarılar yaşar. Hediyeye gelince: Dediğim gibi Elif gibi bir insana Elif hediye edilir. Ordu şanslı, güzel bir insan kazandı. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum"diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.