İlçeler Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

Başkan Bulutlar hain saldırıyı kınadı

Başkan Bulutlar hain saldırıyı kınadı
Erzurum merkez Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, bölücü terör örgütü tarafından Hakkâri ve Bitlis`te güvenlik güçlerine yönelik olarak gerçekleştirilen saldırıları kınadı.

Erzurum Ajans-Erzurum merkez Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, bölücü terör örgütü tarafından Hakkâri ve Bitlis`te güvenlik güçlerine yönelik olarak gerçekleştirilen saldırıları kınadı.

Teröristlerin Hakkâri, Çukurca ve Bitlis`in Güroymak ilçesinde güvenlik birimleri ile sivil vatandaşlara yönelik saldırılarına tepkiler devam ediyor.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, terörist saldırıların milletin bağrında yara açtığını söyledi. Terörist saldırıların milli birlik ve bütünlüğü bozamayacağını kaydeden Başkan Bulutlar, Türkiye Cumhuriyeti Devleti`nin kararlılıkla terör belasının üstesinden geleceğini belirtti.

Bitlis`in Güroymak ilçesinde bir gün önce yapılan ve 5 polisin şehit olduğu 4 vatandaşın da hayatını kaybettiği saldırının üzüntüsünü yaşarken, Hakkâri Çukurca`da yapılan saldırılarda 24 askerin şehit edilmesinin yüreklerini dağladığını ifade eden Bulutlar, "Bu saldırı sözün bittiği yerdir. Ne şiddetle kınamak ne de nefretle kınamak asla Kınalı kuzuları geri getirmeyecek, içimizdeki ateşi söndürmeyecek. Türkiye Cumhuriyeti yönetimi güçlü ve kararlı iradesiyle, Türk Silahlı Kuvvetleri ve iç güvenlik görevlilerimiz, hain saldırıların mutlaka misliyle intikamını alacağına inancım tamdır." dedi.

"Artık ateş düştüğü yeri yakmamıştır, tüm milletimizin yüreğini yakmıştır." ifadesini kullanan Bulutlar, "Birliğimize, dirliğimize ve kardeşliğimize sıkılan bu hani kurşunlar ne birliğimizi ne dirliğimizi nede kardeşliğimizi bozamayacak. Milletimizi sağduyulu olmaya ve kardeş kavgası çıkarmak isteyenlere pirim verilmemesini temenni ediyor bu saldırıyı şiddetle, nefretle kınıyorum. Şehitlerimize Allah`tan Rahmet başta yakınları olmak üzere Türk Silahlı Kuvvetleri`ne, emniyet teşkilatına ve milletimize başsağlığı yaralılarımıza acil şifalar diliyorum." açıklamasında bulundu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.