İlçeler Haber Girişi : 08 Mart 2014 17:45

Başkan Bulutlar kadınlara karanfil dağıttı

Başkan Bulutlar kadınlara karanfil dağıttı
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Palandöken Belediye Başkanı ve Başkan adayı Orhan Bulutlar, AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınlara karanfil dağıttı.
Erzurumajans-Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Palandöken Belediye Başkanı ve Başkan adayı Orhan Bulutlar, AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınlara karanfil dağıttı.

Yoğun bir tempo ile seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Palandöken Belediye Başkanı ve Başkan adayı Orhan Bulutlar ve Milletvekilli Fazilet Dağcı Çığlık, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadınları unutmadı.

Palandöken Belediyesi tarafından Yıldızkent semtin de kısa süre önce hizmete açılan Erzurum'un ilk ve tek olma özeliğini taşıyan işletmesini kadınlar tarafından yapılan Nene hatun Hanımlar Çarşısını gezerek kadınlara karanfil vererek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. Çevredeki esnafı da ziyaret eden Bulutlar ve Çığlık daha sonra yine Yunus Emre Mahallesin de Palandöken Belediyesi tarafından yaptırılan Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezini ziyaret ederek burada çeşitli dalarda meslek edindirme kurslarında öğrenim gören kadın kursiyerleri yalnız bırakmadılar. Ak Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık ile birlikte kadınlara burada da karanfil dağıtarak günlerini kutlayan Başkan Bulutlar, bu hareketi kadınlar tarafından taktir edildi. Başkan Bulutların bu nazik kutlamasına teşekkür eden Palandökenli hanımlar, " Başkanımız gerçekten çok kibar bir incelikle bizleri onura etti. Kendisine bu ince tavrından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Başkanımız bizleri çok mutlu etti" diye konuştular. Geziye Ak Parti Palandöken Kadın Kolları İlçe Başkanı Saniye Tokçe ile birlikte İlçe yönetim kurulu üyeleri ve Palandöken Belediye Meclis üyesi adaylar eşlik etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.