Bölge Haber Girişi : 11 Şubat 2010 00:54

Başkan Cengiz'e MÜSİAD'dan ziyaret!..

Başkan Cengiz'e MÜSİAD'dan ziyaret!..
MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı Mustafa Güvenli ile Şube Müdürü Fetullah Aykut, Başkan Cengiz'ii ziyaret ederek, ilçe sınırları içerisinde kurulacak lojistik köy ile ilgili fikir alış verişinde bulundular.

Erzurum Ajans-MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı Mustafa Güvenli ile Şube Müdürü Fetullah Aykut, Başkan Cengiz’i ziyaret ederek, ilçe sınırları içerisinde kurulacak lojistik köy ile ilgili fikir alış verişinde bulundular. Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Lojistik köy için belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından imar uygulamalarının tamamlandığını ve 2009 yılı Ağustos ayı meclis toplantısında da kararın onaylandığını belirterek, “Söz konusu arsanın bulunduğu alan askeri bölge olduğu için tahsis ile Milli Savunma Bakanlığı ilgilenmektedir. Biz konuyla ilgili takibimizi sürdürüyoruz. Dosyanın Genelkurmay Başkanlığı’na da iletildiği ve görüş beklendiği yönünde bilgi aldık. Sadece ilçemize değil, şehir ve bölge ekonomisine ciddi katma değer sunacak projeyle ilgili üzerimize düşeni yapacağız.” dedi. GÜVENLİ: TİCARETİN CANLANMASI İÇİN VAZGEÇİLMEZ MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı A. Mustafa Güvenli, “Erzurum’un kalkınmasında temel yapı taşını oluşturan ticareti canlandırmak için vazgeçilmez olan Lojistik Merkez için şimdiye kadar büyük bir özveri ile çalışma yaptık ve sonuca gidilmesi için de çalışmalarımız devam etmektedir. Biz gerekirse ilgili kurumlardan gerekli talepte bulunularak sorunun çözüleceğine inanıyoruz.” diye konuştu. Erzurum’un lojistik merkez olması yolunda herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini belirten Güvenli, “Milletvekilinden, bürokratından, Sivil Toplum Kuruluşlarına ve basına varıncaya kadar, herkes bu projeye destek vermelidir” ifadelerini kullandı. BAŞKAN FATİH CENGİZ: ELİMİZDEN GELEN NE İSE YAPACAĞIZ Lojistik köy için belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından imar uygulamalarının tamamlandığını ve 2009 yılı Ağustos ayı meclis toplantısında da kararın onaylandığını belirten Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz ise , “Söz konusu arsanın bulunduğu alan askeri bölge olduğu için tahsis ile Milli Savunma Bakanlığı ilgilenmektedir. Biz konuyla ilgili takibimizi sürdürüyoruz. Dosyanın Genelkurmay Başkanlığı’na da iletildiği ve görüş beklendiği yönünde bilgi aldık. Sadece ilçemize değil, şehir ve bölge ekonomisine ciddi katma değer sunacak projeyle ilgili üzerimize düşeni yapacağız.” dedi. Şehrin kalkınması için sivil toplum kuruluşları ile yerel yöneticilerin oluşturacağı güç birliğinin önemine vurgu yapan Başkan Cengiz, “Bu konuda Aziziye Belediyesi olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yapmaya hazırız. Bu şehre sahip çıkmak, potansiyellerinin harekete geçirilmesini sağlamak ve Lojistik Köy gibi şehir ekonomisine büyük katkı sunacak projeleri sahiplenmek bizlerin asli görevidir.” şeklinde konuştu. MÜSİAD Şube Başkanı A. Mustafa Güvenli, özverili çalışmaları dolayısıyla Başkan Fatih Cengiz’e teşekkür etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.