Spor Düzenleme Tarihi : 28 Ağustos 2022 01:30 Haber Girişi : 28 Ağustos 2022 01:00

Başkan Dal sahaya indi, ortalık daha da karıştı!

Başkan Dal sahaya indi, ortalık daha da karıştı!
Erzurumspor FK ile Samsunspor karşılaşmasında olaylar çıktı. Maçın orta hakemi Emre Kargın'ın yedek kulübesine gösterdiği kırmızı kartlar nedeniyle Kulüp Başkanı Ahmet Dal sahaya indi. Ortalık daha da karıştı.

Erzurumspor FK ile Samsunspor maçına hakem Emre Kargın’ın kararları damga vurdu.

 

 

Karşılaşmanın dördüncü hakemi Şevket Teker’in yönlendirmesiyle adeta kaosun yaşandığı müsabakada ilk olarak Shala kırmızı kart gördü. Hakem Kargın’ın Shala'yı kenara alan yardımcı antrenör Serkan Zaimoğlu'na da kırmızı göstermesi olayların fitilini ateşledi.

 

 

PROTOKOL TRİBÜNÜN PET ŞİŞE ATILDI

 

Hakemin bu kararı üzerine ilk olarak ‘protokol tribünü’nden sahaya pet şişe atıldı. Yaşanan tartışmalarla birlikte orta hakem Emre Kargın, Teknik Direktör Muzaffer Bilazer’e de kırmızı kart gösterdi. Bu sırada sinirlerine hakim olamayan Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal sahaya indi. Dal’ın sahaya inmesiyle kale arkası tribünü karıştı. Polis ve güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle olaylar büyümeden önlendi.

 

 

HAKEMLERE ATEŞ PÜSKÜRDÜ… CEZA YAĞACAK!

 

Tribünde olaylar yaşanırken, saha içinde de hakemlere ateş püsküren Başkan Ahmet Dal’ın bu hareketi gerilimi daha da tırmandırdı. Orta hakem Kargın’ın ilk yarının bittiğini işaret eden düdüğünün ardından Başkan Dal, protokol tribününe dönerken, Muzaffer Bilazer ve Serkan Zaimoğlu karşılaşmanın ikinci yarısını yedek kulübesi arkasındaki tribünden takip etti. Bu ara maçta yaşanan olaylar nedeniyle takımın ağır cezalar alacak.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Hayret 01 Eylül 2022 09:18

    bir an samsun haberlerini mi okuyorum sandım!

  • Coşkun 29 Ağustos 2022 12:00

    İçimizdeki İrlandalılar sizsiniz belli oldu

  • Numan 29 Ağustos 2022 11:30

    Sizde adınızı samsunajans olarak değiştirin. Erzumlu bir basın bu başlığı ATAMAZ.

  • Gökhan 29 Ağustos 2022 00:06

    Haberi hayretle okudum. Olayların sorumlusu takımına sahip çıkan başkanmış gibi bir haber yapmışsınız. Heralde sizde Samsun kazanamadığı için rahatsız olanlardansınız.

  • uzman 28 Ağustos 2022 19:07

    başkanlık vasif gerektiren bir unvandır. Başkan isen sahada değil çıkıp mac sonu basina demeç verirsin. Bırakın bu ılkel yöntemleri. Show ayaklarından başka birşey değil.

  • Sorgulayan 28 Ağustos 2022 17:44

    Nasıl hak aranır? hele bir anlat Erzurum Ajans böyle bir manşet atarak neyi amaçlıyorsunuz? Sahi siz kimin safındasız sahada hakkı yenmeye çalışılan Erzurumun mu? yoksa kimin

  • Alaattin Arıkapan 28 Ağustos 2022 17:21

    Gözünüz aydın olsun .Bu nasıl bir başlık TFF Sizden daha mert okadar ki biliyoruzki bizi istemiyorlar.ya siz.