Spor Haber Girişi : 13 Mayıs 2017 23:30

Başkan Demirhan: Salı günü hesabı görmeye geliyoruz...

Başkan Demirhan: Salı günü hesabı görmeye geliyoruz...
"Erzurumsporla ufak bir hesabımız var"diyen Amedspor Başkanına BB Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan'ın cevabı gecikmedi.
Erzurumajans-Geçtiğimiz Perşembe günü Kazım Karabekir Stadyumu'nda oynanan ve Erzurumspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona eren BB Erzurumspor - Amedspor yarı final ilk maçının ardından Amedspor Başkanı Nurullah Edemen'in açıklamaları şaşkınlık yarattı.

Kulüp Başkanı Nurullah Edemen'in Salı günü Diyarbakır'da oynanacak yarı final ikinci maçı öncesi  "Biz yola çıkarken demiştik direne direne kazanacağız. Evet direndik hemde birçok yapılana karşı direndik ve ka-za-na-ca-ğız. Salı günü şılbe arenada kalan ufak bir hesabı da görüp yola devam edeceğiz" gibi tahrik edici ifadelerine  BB Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan'ın cevabı gecikmedi.

"SALI GÜNÜ HESABI GÖRMEYE GELİYORUZ"

Amedspor Başkanı  Edemen'in taraftarı tahrik edici bu ifadelerine Başkan Demirhan sosyal medya hesabından cevap verdi.

Başkanlık süresi  boyunca hep dostluk mesajları vermeye çalıştığını ve Erzurumspor camiasına kimsenin dil uzatmasına izin vermediğini belirten Demirhan, " Cuma günü iyi bir şekilde ağırladığımız  Amedspor başkanı ve yöneticileri dün bir açıklama yapmış. Herkes şunu bilsin ki biz Erzurumluyuz. Hesap görmek için davet edildik. Davet kabulümüzdür. Futbol takımımız ve yöneticilerimizle Salı günü hesabı görmeye geliyoruz "ifadelerini kullandı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ismail avuklu 01 Ocak 1970 02:00

    tek kelime ile muhteşem cevap sağ ol var ol ali başkan

  • Dadaş 25 01 Ocak 1970 02:00

    Helal olsun sana büyük başkan